Wszystko pięknie ładnie, jednak w grze NOVA nie działa mi klawiatura... A gra ją przecierz ma obsługiwać
Trolu9
Wysłany: 16-12-2011, 8:46
A ja mam problem z grą Asphalt5 v1.1.4. Niestety w ogóle nie ma dźwięku w opcjach wszystko na full. Próbowałem przeinstalować i nic. Kto wie jak rozwiązać ten problem ?
Trolu9
Wysłany: 02-01-2012, 4:03
mi też ścinało czasami a po podkręceniu procka chodzi płynnie :D
ziolek90
Model telefonu: n900
Wysłany: 04-01-2012, 1:05
Prosze o odświeżenie linków gier. Np nfsu
tomus9993
Model telefonu: n900
Wysłany: 10-02-2012, 3:02
Nie lubię się prosić o pomoc ale już nie mam siły ani pomysłu....jak dodać te gry do webos żeby było ich razem 49?
próbuje przenosić foldery rożnymi sposobami niestety nic się nie dzieje dalej mam 38
cp -r
mv -r
nie potrafię może ktoś mi to wytłumaczyć krok po kroczku stawiam piwko :D
Model telefonu: Hello Kitty S5230
Wiek: 20 Dołączył: 17 Cze 2011 Posty: 639 Piwa: 63/34 Skąd: Z Polski
Wysłany: 10-02-2012, 3:22
W ustawieniach webosa masz wybrany katalog z grami. Musisz tam przenieść same pliki gier, a nie całe foldery.. Jeśli nie epotrafisz przez x terminal, to poprzez FileBoxa spróbuj.
Jest jakis sposob na poprawne odpalenie gry Radiant ?. Problem z dotykiem a mialem ochote na podobna gierke. Chyba ze macie inne propozycje na gry w tym stylu ?
Model telefonu: Nokia n900
Wiek: 20 Dołączył: 17 Lut 2012 Posty: 36 Piwa: 1/3 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 03-03-2012, 7:43
Mnie już ręce opadają... Po tygodniu znowu spróbowałem wgames, zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją:
- zainstalowałem "apt-get install wgames
- skopiowałem i nadpisałem 3 foldery z gamesinfo
- wrzuciłem spolszczenie do translations
- ściągnąłem stąd guitar hero 5 i wrzuciłem do utworzonego wcześniej folderu downloads.
- odpaliłem wgames, znalazłem lokalizacje pliku i zainstalowałem.
(Było napisane, że nie może znaleźć pliku w MyDocs/Downloads pomimo tego, że taki folder utworzyłem)
Niby wszystko przebiegło prawidłowo, jest napisane "zainstalowane" "49 obsługiwanych gier", a tymczasem gdy klikam w "graj" przycisk nie powoduje żadnej reakcji, a gdy próbuje włączyć ikone z menu widze przez 5sec ciemne tło i na tym "gra" się kończy.
DODATKOWO w Asphalcie5 instalowanym z deba nagle zniknął głos i nic nie daje ustawianie w grze ani głośniczki w telefonie na maksa. (Dzięk jest tylko w intrze, ktorego nie widać)
Model telefonu: Nokia n900
Wiek: 20 Dołączył: 17 Lut 2012 Posty: 36 Piwa: 1/3 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 04-03-2012, 12:14
Drisker napisał/a:
apt-get install preenv ?
Preenv jest poprawnie zainstalowany, i dlatego działają gry z WebOSa przeportowane na deb.
Tylko tak jak na screenie wyżej WOSGM nie radzi sobie z instalacją, jakiś błąd z plikami poinstalacyjnymi. Już natknąłem się na kilka osób z tym samym problemem, ciekawe czy ktoś to rozwiązał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum