Wysłany: 14-08-2010, 5:14 Aplikacja Windows Mobile na Maemo????
Witam. Jestem przed kupnem nowego telefonu. Problem polega na tym, że aplikacja, której będę używał na co dzień jest dedykowana na Windows Mobile. Zarazem jest to jedyna aplikacja, której potrzebuje w nowym telefonie. Moim upatrzonym telefonem jest Nokia n900 a jesli nie da rady ominąć problemu z aplikacją to będę zmuszony kupić HTC HD2 ze słabą baterią i badziewnym aparatem... :/ Jest ktoś w stanie mi pomóc z problemem? Dziękuję z góry za odpowiedź
W takim razie kup sobie HTC HD2 ze slaba bateria i badziewnym aparatem.
Jak mamy Ci pomoc, czy cokolwiek powiedziec, skoro nie potrafisz podac kluczowych informacji? Swoja droga - odpowiednikow jest mnostwo.
Odpowiednika nie ma! A gdyby były to mni enie obchodzą. Poprostu uwierz mi na słowo. Rozumiem, że nic, dosłownie nic nie da się zrobić, żeby uruchomić ten program...
skoro jestes tak dobrze obeznany ze jestes pewien ze nie ma, ( czyli musisz sie orientować w temacie programów na telefony) to dziwi mnie ze zadajesz tak banalnie elementarne pytania, czy da sie uruchomić program jednego systemu na innym..
oczywiscie ze sie nie da.. gdyby sie dało, to maemo było by potęgą bo mielibysmy największą baze programową ze wszystkich systemów operacyjnych na telefony...
Zatem następnym razem precyzuj pytania. Bo pytasz, czy można aplikację dedykowaną na jeden system, zainstalować na innym, a nie o to, czy na danym telefonie da się zmienić system. Uwierz, że dokładnie i dobrze sprecyzowane pytanie, czy też informację mogą pomóc, nie tylko Tobie, ale też innym, od tego są w końcu takie fora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum