Assassin's Creed: Altair's Chronicles to prequel gry na komputery PC i konsole nowej generacji Assassin's Creed. Podczas rozgrywki znowu wcielamy się w Altaira i trafiamy w czasy Trzeciej Krucjaty. Zadaniem gracza będzie odnalezienie pewnego przedmiotu, który prawdopodobnie ma zakończyć wojnę i rozpocząć lata pokoju. W tym celu zwiedzimy cztery różnorodne miasta w których czekają na nas nowe i ciekawe zadania. Podczas podróży przez miasto Altair korzysta dość pokaźnej liczby trików akrobatycznych, a w niektórych przypadkach ze swojego miecza i ostrza wysuwanego spod ręki. Większość misji bazuje na tych z poprzedniej odsłony. Będą to między innymi kradzieże kieszonkowe, zbieranie informacji, podsłuchy, śledztwa, walka ze strażnikami i innymi mieszkańcami miast.
Instalacja
1. Rozpakowujemy plik z grą
2. Rozpakowany plik przenosimy do telefonu
3. Aktywne połączenie internetowe
4. Odpalamy X-Terminal
5. Wpisujemy sudo gainroot (Enter)
6. Wpisujemy apt-get install preenv (Enter)
7. Instalujemy jak każdą gre na Maemo
Download
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
Autor postu otrzymał 2 piwo(a)
Ostatnio zmieniony przez Falon 08-11-2010, 9:07 , w całości zmieniany 1 raz
witam......mam problem. Własnie kupiłem n900 i zabardzo nie wiem jak zainstalowac do niej gry.
1.Nie wiem o jaki plik chodzi który mam przeniesc do telefonu
2. nie wiem jak sie instaluje kazda gre do Maemo
Jak by ktos to mógł inaczej napisac był bym wdzieczny.
1 plik z rozszerzenie *.deb przenosisz bezposrednio na telefon
2 wchodzisz w aplikacje pliki i szukasz swojego pliku z gra i klikasz na niego i sie sam instaluje i cala filozofia
witam......mam problem. Własnie kupiłem n900 i zabardzo nie wiem jak zainstalowac do niej gry.
1.Nie wiem o jaki plik chodzi który mam przeniesc do telefonu
2. nie wiem jak sie instaluje kazda gre do Maemo
Jak by ktos to mógł inaczej napisac był bym wdzieczny.
6.
cd MyDocs (enter)
teraz żeby wyskoczyła nam nazwa pliku wpisujemy komendę ls (enter)
dpkg -i PRZEPISUJEMY NAZWĘ GRY.deb (enter)
Gra się instaluje i gotowe. Ikonka gry będzie widoczna po ponownym uruchomieniu telefonu.
Generalnie musisz mieć aktywne połączenie z internetem oraz trochę cierpliwości bo menedżer aplikacji bardzo wolno chodzi.
MrSebcio16, dodaj wszystkie z podanego linka
Odnośnie drugiego pytania to nie oczekuj od nas odpowiedzi bo nie wiemy gdzie zapisałeś ściągnięty plik Najprościej uruchom szukajkę Start > wyszukaj i wpisz .deb
Ja natomiast mam problem ze sterowaniem w tej grze i nie mogę wyjść z pierwszej lokacji, a dokładniej nie moge wykonać długiego skoku ponieważ niema multitoucha. Jak wy sobie radzicie z tym problemem??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum