Chodzi o to, że zmieniłem trochę ustawienia i mi cały obraz w grze "zjechał" na dół i widzę tylko przycisk Play, zrobiłem reinstal, żeby wszystko grało, ale dalej jest to samo. Dochodzę więc do wniosku, że gdzieś zostały jakieś pliki z ustawieniami.
Model telefonu: Hello Kitty S5230
Wiek: 20 Dołączył: 17 Cze 2011 Posty: 639 Piwa: 63/34 Skąd: Z Polski
Wysłany: 23-09-2011, 1:13
Odinstaluj grę opcją purge: apt-get purge twoja gra
Opcja purge jest skuteczniejszą wersją opcji remove, ponieważ usuwa zarówno aplikacje, jak i pozostałe po nich pliki konfiguracyjne, save'y z gier, itp.
Niby usunął, ale problem pozostał. Tak btw. jak będziecie mi dawali jakieś rady to piszcie co i jak; krok po kroku, bo trochę zielony w temacie jestem.
Model telefonu: Hello Kitty S5230
Wiek: 20 Dołączył: 17 Cze 2011 Posty: 639 Piwa: 63/34 Skąd: Z Polski
Wysłany: 29-09-2011, 9:24
Jeśli nie ogarniasz x terminala, zainstaluj sobie program FileBox. Jest to menedżer plików z możliwością dostępu do plików systemowych. W opcjach zaznaczasz mu żeby pokazywał ukryte pliki i foldery, a potem wchodzisz do odpowiedniego katalogu i usuwasz niechciane rzeczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum