Witam
Pytanie jak w temacie czy jest możliwość automatycznego odbierania połączeń w Nokii N900. Potrzebuję to przy połączeniu ze słuchawka Bluethoot jak jade na motorze w pełym kasku. Ciężko jest podczas jazdy odbierać telefon w rękawicach
Dzięki za pomoc
Po zainstalowaniu odpowiedni aplet pojawia się w ustawieniach N900.
Masz możliwość dodania nowych profili dzięki temu i w wybranych profilach możesz zdefiniować, po ilu sekundach ma nastąpić automatyczne odebranie rozmowy (sprawdzałem - działa).
_________________ Nokia 3110 > Panasonic GD30 > Nokia 3330 > Nokia 6610i > Nokia 1600 > N70 > HTC TyTN II > N900
dzięki zainstalowałem pokazał się program w ustawieniach, Autoanswer zaznaczyłem na 6 sekund, zrobiłem zapisz i wyskakuje że błąd wewnetrzny i aplikację zamknięto,
jest tam jeszcze w ustawieniach Disable Proximity Check ale tego nie zaznaczałem i głosnik ltórego też nie zaznaczalem
pytanko co robie nie tak??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum