Składam petycję o to, żeby w opcjach forum zwiększyć rozmiary dla avatarów.
Chodzi mi dokładnie o zmianę wielkości - z 29 kb na np 100 kb
Nie tylko JPG, ale także i GIF
Nie wiem jak jest teraz z rozmiarem avatara (wysokość i szerokość), ponieważ maksymalny rozmiar nie pozwala na większego avatara....
Model telefonu: Nokia N900, N9/N950
Wysłany: 01-12-2010, 12:11
Poniższe pdf'y zawierają zbiór postaci MeeGo. Każdy może z nich skorzystać na warunkach poniższej licencji:
Cytat:
Can be used, reproduced, and modified freely in marketing communications. When using the MeeGo characters or any modification of them, proper attribution is required under the terms of the Creative Commons Attribution license. Like so: "Characters from the MeeGo Project - http://meego.com".
Model telefonu: Nokia N900
Wysłany: 19-11-2011, 1:17 Jak umieścić w profilu Avatar?
Dlaczego nie mogę przesłać ze swojego komputera avatara? Klikam przeglądaj, wyślij i nic, nie ukazuje się, różnych rozmiarów już próbowałem, 120x120, nawet 80x80, wszystkie w jpg i nie idzie?
Edit:
Jak widać, już dobrze. Najpierw podczas aktualizacji profilu było żądane podanie modelu telefonu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum