lokiclone
Wysłany: 22-06-2010, 11:41 Błąd ogólny
wczoraj zainstalowałem pewną aplikację która jak się okazała sama uruchamiała połączenie internetowe (chodzi o "i am here") ..nie dało się jej normalnie odinstalować więc wgrałem od nowa najnowszego softa po czym przy próbie wykonywania połączeń pojawia mi się powiadomienie "błąd ogólny" no i nie da rady nigdzie zadzwonić..co dziwniejsze do mnie da się normalnie wykonywać połączenia.. ma ktoś jakiś pomysł jak temu zaradzić? (przeinstalowywałem system już 3 razy)
mam podobny problem - czesto jest taki błąd - restart telefonu pomaga - również pojawia mi się " siec komórkowa niedostępna " - również restart telefonu pomaga . Czasami i 2 dni działa bez problemów a dosyć czesto co kilkadziesiąt minut muszę go restartować - nie wiem w czym tkwi problem ale wydaje mi sie ze to przez zainstalowanie jakiejś aplikacji jednak nie wiem konkretnie jakiej. Jeśli tutaj nikt nie spotkał takiego problemu to po prostu przywroce telefon do ustawien fabrycznych i zobaczyymy czy to pomoże
Jak będziecie robić re-flash, to najpierw flashujcie najstarszym softem, później najstarszą Vanilla, uaktualnijcie soft do najnowszego za pomocą, najlepiej WiFi, po czym flash najnowszą Vanilla. Wszystko jest też wyjaśnione w temacie o re-flashu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum