[ Dodano: 14-11-2010, 11:29 ]
witam ,co dalej zrobić żeby przejść dalej inne misje,bo tą pierwszą kilkakrotnie przechodziłem,a nie wiem jak iść dalej
Jeżeli nie wychodzisz po misji do menu, to powinieneś mieć opcję aby przejść dalej, albo automatycznie się to odbywa, już nie pamiętam. Jeśli nie masz problemu z zapisem gry - nie wyskakuje komunikat o błędzie, to możesz zrobić tez tak, że klikasz na Missions, wybierasz miasto, a następnie misję. Wyskoczy Ci komunikat zapewne, że jakiś postęp jest zapisany i czy chcesz kontynuować, dajesz Yes i potem Go.
lupa napisał/a:
dobrze wam sie w to gra bez multitoucha ?
Zapewne z mulititouch'em byłoby wygodniej, ale w tej grze akurat da się grać też bez tego
Na poprzedniej stronie podaną masz ścieżkę dostępu do pliku data.sav
Chyba, że chodzi Ci o jakąś inną grę, to całkiem możliwe, że plik data.bar będzie odpowiednikiem data.sav tyle, że w innej grze.
1. Musimy uzyskać dostęp do ukrytych plików i folderów.
Poradnik jak to zrobić.
2. Następnie szukamy pliku data.sav.
A oto ścieżka dostępu: /opt/preenv/usr/palm/applications/com.gameloft.app.brothersinarms/brothersinarms
3. Klikamy LPM na plik data.sav, wybieramy Właściwości i w polu Binary lub jak ktoś ma po polsku Ósemkowo podaną wartość zamieniamy na 777
jeśli ktoś chciałby to zrobić na telefonie, nie podłączając do kompa, to należy:
1. pobrać i zainstalować program FileBox (DOWNLOAD - trzeba kliknąć na "TRY IT")
2. Po uruchomieniu programu powinien się nam ukazać katalog "/home/Mydocs/", ale, żeby wejść do folderu, w którym jest ten plik data.sav, trzeba kliknąć parę razy w strzałkę do góry w lewym górnym rogu programu, aż dojdziemy do katalogu domowego home: "/"
3. trzeba wejść w folder
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
4. Wybrać pierwszą ikonę od góry po prawo (taki skrzyżowany klucz ze śrubokrętem) i wybrać opcję "Open Terminal here"
5. w terminalu wystarczy wpisać:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
Johnson
Wysłany: 29-10-2011, 9:35
3. Klikamy LPM na plik data.sav, wybieramy Właściwości i w polu Binary lub jak ktoś ma po polsku Ósemkowo podaną wartość zamieniamy na 777[/quote]
Mam problem z tym zrobilem jak napisales ale teraz przy uruchamianiu gry wyskakuja mi 2 prostokaty i dalej gra sie nie odpala ;<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum