Wysłany: 04-11-2010, 6:27 Brothers In Arms: Hour of Heroes 1.0.9
Brothers In Arms: Hour of Heroes 1.0.9
Brothers in Arms jest taktyczną grą akcji, stanowiącą debiutancką część specjalnej serii o tematyce militarnej. Produkt opracowali developerzy, odpowiedzialni wcześniej m.in. za Tony Hawk’s Pro Skater 3, James Bond 007: NightFire i PeCetową wersję Halo: Combat Evolved. Natomiast rolę głównego bohatera pełni dzielny sierżant Matt Baker, który rzeczywiście uczestniczył w II Wojnie Światowej. Rzeczony heros otrzymał dowództwo nad kilkuosobowym oddziałem żołnierzy w ramach słynnej amerykańskiej 101. Dywizji Powietrzno-Desantowej, utworzonej 15 sierpnia 1942.
Instalacja
1. Rozpakowujemy plik z grą
2. Rozpakowany plik przenosimy do telefonu
3. Aktywne połączenie internetowe
4. Odpalamy X-Terminal
5. Wpisujemy sudo gainroot (Enter)
6. Wpisujemy apt-get install preenv (Enter)
7. Instalujemy jak każdą gre na Maemo
Download
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
Autor postu otrzymał 2 piwo(a)
Ostatnio zmieniony przez Falon 08-11-2010, 9:08 , w całości zmieniany 2 razy
Mam kilka pytan;
1. Testowales ta gre?
2. Jesli tak, to czy tez masz proble z zapisem jej stanu?
Glownie chodzi o to, ze chcac uruchomic ja od ostatniego checkpoint'a lub tez zaraz po nieudanej misji wybierajac opcje "retry" wyskakuje mi komunikat, ze nie moze zapisac czy tez wczytac stanu gry (nie pamietam) i zebym ja zrestartowal. Wydaje mi sie, ze chyba trzeba kombinowac z save'ami.
3. W jaki sposob mozna obracac kamere? Czy jest to mozliwe?
Bo sam brak multitouch'a troche gre utrudni, ale ciezko grac nie mogac sie obracac, a jedynie chodzic do przodu i tylu oraz bokiem...
Ja podpisuje się pod poprzednim pytaniem dotyczącym obracania kamery. Jak można obracać kamerą ??
To już kwestia ustawień i przyzwyczajenia się. Co sam mogę poradzić:
1. Jeżeli nie musisz sterować pojazdami, albo ewentualnie jeździsz czołgiem to w ustawieniach, w opcjach Control Schemes ja wybieram 2 albo 3, zależy jak komuś wygodniej.
2. Jeżeli jeździsz pojazdem, w szczególności samochodem to w opcjach, dokładniej w Controls włączasz Motion Sensor.
Kilkakrotnie zdarza się, że podczas gry trzeba sobie te tryby przełączać, aby dało się grać. Ale trzeba sobie jakoś radzić, skoro brakuje multi touch'a.
W opcje możesz wejść podczas gry klikając na ikonkę z bronią. Sam sprawdź jak Tobie będzie wygodniej. Ja całą grę przeszedłem przełączając pomiędzy wcześniej opisanymi trybami.
Witam. A niebyło by prościej by ktoś zamiescił tu plik data.sav z zrobionym crack-iem, zamienic go z orginałem. Jest to przeciez wykonalne i proste.
A w czym problem zrobić tak, jak napisałem wcześniej? Jeżeli w tym pliku są zapisane moje postępy, a myślę że tak, to nie będziesz miał frajdy z gry. Chyba, że o to Ci chodzi :)
Hmm ale może arcean, najpierw to przetestujemy zanim skreślimy ten sposób. .Proponuje wysli mi swój data.sav a ja zobacze czy da rade, kopie mozna zrobic normalnie i gra dalej smiga paczyłem.
Ostatnio musiałem sobie od nowa system postawić, a w zasadzie zwiększałem partycję /home, więc zapisałem sobie plik data.sav. Tak czy siak musiałem poprzez WinSCP edytować ten plik.
W załączniku zamieszczam plik o który prosiłeś. Pozostał tylko jeszcze jeden sposób, abyś najpierw spróbował pograć, a dopiero później go skopiował i podmienił.
Wysłany: 13-11-2010, 9:53 Re: Brothers In Arms: Hour of Heroes 1.0.9
witam zainstalowałem gre ikona jest na pulpicie,włącza się gameloft,póżniej napisy ubisoft czy coś takiego i czekam,czekam jest ciemny obraz.pomocy o co chodzi
Wysłany: 13-11-2010, 9:54 Re: Brothers In Arms: Hour of Heroes 1.0.9
zielonyradom napisał/a:
witam zainstalowałem gre ikona jest na pulpicie,włącza się gameloft,póżniej napisy ubisoft czy coś takiego i czekam,czekam jest ciemny obraz.pomocy o co chodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum