W sumie te baterie ANDIDA nie są takie złe, sam sie skusiłem bo poczytałem troche na innych forach opinii o nich, bateria trzyma jak na razie o około 4-8h dłużej niż oryginał, czyli 2 - 2,5 dnia
Przy internecie non stop załączonym, około 40sms dziennie i tak średnio 1h przeglądania internetu i 10 - 20min rozmów oraz używaniu programów itd także nie jest tak źle jak dla mnie .
Battery graph także widzi ją jako 1220mAh ale czumu to już nie wiem
na maemo talk jest doskonały test tych baterii chinskich. Z podróbek najlepiej wypadają "oryginalne" z dealextreme za 2 czy tam 3 dolary .
_________________ Nokia N900 @ 1.1Ghz 32GB + 8GB microSD class 6 ][ Maemo + Nitdroid + RB.. w planie Ubuntu :P ][
gravisrs
Wysłany: 04-07-2011, 12:48
Ten patent z grubą baterią i powiększoną klapką to niezły pomysł.
Szkoda, że nie wykorzystali całego zwiększonego miejsca, pewnie z 5000mAh by się pomieściło gdyby wykorzystać całą dodatkową objętość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum