nokia
Witaj na maemo-forum.pl - Zarejestruj się u nas, to potrwa kilka sekund, a uzyskasz pełną funkcjonalność lub zaloguj się.

ZAPAMIĘTAJ HASŁO

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Falon
06-11-2010, 12:36
Cicha Słuchawka
Autor Wiadomość
arek99

Wysłany: 23-04-2010, 8:45    Cicha Słuchawka

Witam , mam od niedawna Nokie n900 i mam taki problem . Podczas rozmowy mam cichą słuchawkę podgłaśniam i efekt jest znikomy, nie widzę prawie różnicy. Czy macie tak samo? Zaczyna mnie to wkurzać, a wiem ze jak oddam na gwarancje to będę długo czekał. Jeszcze jedno pytanie jeśli kopiłem telefon na stronie Noki, a w moim miescie nie ma serwisu Nokia tylko zwykłe salony sieci komórkowych kto gdzie mam oddać telefon na gwarancji ?
Postaw piwo autorowi tego posta

noizex

Wysłany: 23-04-2010, 9:17    

ja miałem tak że ściszały mi8 sie rozmowy i podgłaśniały ,czasami nie słyszałem co mówi druga osoba, okazało sie że trzymając telefon palcem nieświadomie sam ściszałem poprostu obejmując telefon... może też tak robisz ;]

arek99

Wysłany: 24-04-2010, 12:18    

raczej nie bo staram się pogłaśniać, a i tak uważam ze jest cicho, podobnie miałem w N96 tez słuchawka była jakaś cicha. Nie wiem co robić. Teraz zaczęła trzeszczeć. To już zaczęło mnie niepokoić. Najbliższy serwis mam w Lublinie odwiedzę go chyba jak będę miał więcej czasu . Zastanawiam się ile będę musiał czekać żeby coś mi z tym zrobili. Dziwi mnie to, że ten telefon mam niedługo a dzieją się takie rzeczy. Próbowałem przywrócić ustawienia fabryczne ale nie pomogło.

arek99

Wysłany: 24-04-2010, 1:10    

Już wiem co było powodem. Po przyklejeniu foli ochronnej w miejscu gdzie jest głośnik do rozmów nie odprysnął wycięty kawałek przeznaczony akurat na te miejsce co powodowało zasłanianie głośnika prze folie. Po usunięciu jej już jest lepiej. Niestety nową trochę krzywo nakleiłem ehh :/ ale ważne, że już dobrze :D

noizex

Wysłany: 24-04-2010, 7:27    

dobrze że to tylko folia ;] mi też pierwsza folia nie wyszła pięknie pełno pęcherzy miałem bo najmiejszy kurz sie przykleił

Odpowiedz do tematu