Model telefonu: Nokia N900, N9/N950
Wysłany: 20-11-2010, 12:16 cuteTube
cuteTube jest klientem YouTube dla Maemo 5. Program umożliwia:
* Przeglądanie, odtwarzanie i pobieranie filmików. Do procesu odtwarzania wykorzystywane są Odtwarzacz multimedialny lub MPlayer. Przy czym wyższą wydajność ma Odtwarzacz multimedialny.
* Ocenianie filmów i ich komentowanie.
* Zarządzanie kontami YouTube. Możemy tworzyć nowe i przełączać się pomiędzy nimi.
* Tworzyć, edytować i przeglądać listy odtwarzania, ulubione oraz subskrypcje.
* Tryb portretowy
* Pobieranie filmów
* Współdzielenie linków do filmów poprzez Facebooka i Twittera
Program jest dostępny w Extras.
Z chęcią zainstalowałbym sobie ten program lecz mam problem przy instalacji... :/
Program koliduje z python2.5-qt4-gui(4.7.5-maemo1) i python 2.5-gt4-maemo5 (4.7.5-maemo1). Da się to jakoś obejść czy konieczne jest odinstalowanie tych plików ??
Model telefonu: N900
Wiek: 29 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 631 Piwa: 103/27 Skąd: Ziemia Obiecana
Wysłany: 15-05-2011, 9:49
To cos masz nie tak z siecia, bo u mnie w qmltube jakos juz od wersji 0.6 download dzialal (moze czasem cos sie zacinalo, ale pobieranie dzialalo), a od wersji 0.7 to juz na pewno i bardzo dobrze.
_________________ Nokia 3110 > Panasonic GD30 > Nokia 3330 > Nokia 6610i > Nokia 1600 > N70 > HTC TyTN II > N900
Czesc mam pytanie poniewaz w tym wlasnie programie do wersji 0.7 dzialo u mnie pobieranie a powyzej wyskauje mi blas nieudane :( i nie wiem jak to zmienic wszytko inne dziala filmy dzialaja itd. ale nie moge nic pobrac moze musze network proxy ustawic czy cos? jakies pomysly?
Pytanie: czy tylko mi wstrętnie zacina sie CuteTube-QML??? Dzieje się tak już od dłuższego czasu - odpalam filimk w cute obojętnie czy przez KMplayer czy Media Player czy teraz przez cute tube player. Tnie się nagminnie (tzn zawiesza się i restartuje) - najczęściej przy przewijaniu.
Mam najnowszą wersję - na bieżąco aktualizuje - obecna to 0.9.8
Dodam ,że mam zainstalowanego power kernela wersja 1:2.6.28-10power47- załadowane ustawienia ideal.
Czy ktoś ma jakieś pomysły bo to krzaczenie staje się męczące.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum