Model telefonu: Nokia N900, N9/N950
Wysłany: 30-03-2011, 12:02 [Czcionka] Nokia Pure
Czcionka Nokia Pure jest następcą standardowo wykorzystywanej, przez Maemo 5, Nokia Sans. Po instalacji konieczny może być restart systemu. Nokia Pure powinna pojawić się na liście dostępnych czcionek w odpowiednich programach.
INFO: Instalacja tego pakietu nie ma wpływu na czcionkę wykorzystywaną przez aktualny motyw graficzny.
Instalacja: Instalujemy 'Ttf-nokiapure'. Pakiet jest dostępny w repozytorium Extras-testing.
Porównanie czcionek:
Kilka zrzutów ekranu:
kubiba
Model telefonu: N900
Wysłany: 30-03-2011, 2:46
Zainstalowałem, następnie wyłączyłem i włączyłem telefon i nadal mam tą samą czcionkę co miałem. W czym problem ?
Przepraszam, że odkopuje stary temat ale także byłem bardzo ciekaw, no i znalazłem. Motyw to: Carbon Theme. W repozyteoriach znalazłem takżę Carbon Steel Theme, oparty podobno na oryginale. A paczka z ikonami to: Faenza-N900-Icons
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum