Witam, mam ten sam problem. Klikając na grę z rozszerz. deb, przechodząc do menadżera aplikacji, klikając na szczegóły wyświetla, że plik zajmuje 0 MB i brakuje pakietu peenv.
ps. znalazłem ten pakiet w sieci, ale jak chce się go zainstalować to problem taki jak plik z grą...
Johnson
Wysłany: 08-02-2011, 6:31
Mi pomogl ten program Faster Apication menager znajdziesz go w repozytoriach zainstaluj go i zaktualizuj potem w nim repozystoria potem normlanie w x termianlu powinno sie zwszystko zrobic :)
Wszystko robie tak jak jest napisane i jak juz klikam na ten plik i pobierz , akceptuje klikam kontynuuj i : ( Nie mozna zainstalowac com-gameloft-app-driver. Brak niektorych pakietow aplikacji wymaganych do instalacji.) klima szczegóły i "problemy" [brakujace pakiety aplikacji: preenv] Pytanie jak zainstalowac ta aplikacje preenv ? :(
_________________ Pomogłem ? Chętnie się napije :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum