nokia
Witaj na maemo-forum.pl - Zarejestruj się u nas, to potrwa kilka sekund, a uzyskasz pełną funkcjonalność lub zaloguj się.

ZAPAMIĘTAJ HASŁO

Poprzedni temat :: Następny temat
Drivery do karty WLAN
Autor Wiadomość
mastal

Piwa: 24/2
Wysłany: 17-06-2011, 8:04    

zeus10, jakie informacje taka odpowiedź - z tego co piszesz nic nie wynika tylko że coś jest nie tak a co to wiesz tylko ty. Jak chcesz znaleźć rozwiązanie pisz szczegóły szczególnie logi, zrzuty z terminala inaczej będzie to tylko gadanie i to bezsensowne.

Jak jesteś jasnowidzem/wróżką/magiem - wszyscy ci gratulują.
Postaw piwo autorowi tego posta

lesiot 
-= LES!O =-

Model telefonu: N900
Piwa: 103/27
Wysłany: 17-06-2011, 8:08    

O taki cwaniak i bystrzyk, a nie potrafi przepisać choćby kliku słów z logu z błędami.

A co niby ktoś ma Ci pomóc, jeżeli według Ciebie najlepszy opis problemu to "coś nie teges".

Jeżeli chcesz kontynuować karierę gdzieś indziej w sieci, zapoznaj się lepiej z tym poradnikiem
http://rtfm.killfile.pl/#precyzja
bo nikt nigdzie nie będzie Ci umiał pomóc, no chyba że trafisz na forum dla wróżek i czarodziei.

zeus10

Wysłany: 02-07-2011, 1:35    

Myśle ze nie jedna wróżka ma większą bystrość umysłu od was. Bo nie rozumiem jak można nie zrozumieć mojego zapytania JAK ODINSTALOWAĆ PROGRAM KTÓRY ZAINSTALOWAŁEM Z TEGO TEMATU. Przecież nie instalowałem niczego innego. Podłapaliście teks coś nie teges i teraz kazdy tym sie wybrania. Z takimi waszymi poradami ZROB REFLASH idzcie pracować do plicji. Tam takich potrzebują najmądrzejszych którzy po za tym co jest napisane na kartce nie widzą. 3majcie sie i powodzenia w przyszłości. Problem sobie sam rozwiązałem.

mastal

Piwa: 24/2
Wysłany: 02-07-2011, 1:48    

Cieszymy się że sam sobie problem rozwiązałeś. Jedak w dalszym ciągu jak będziesz przedstawiał problem jak robisz do tej pory na zasadzie: dzwoni gdzieś ale nie wiem gdzie to będziesz miał jedną możliwą odpowiedź: reflash. To na pewno rozwiąże problem.

Odpowiedz do tematu