nokia
Witaj na maemo-forum.pl - Zarejestruj się u nas, to potrwa kilka sekund, a uzyskasz pełną funkcjonalność lub zaloguj się.

ZAPAMIĘTAJ HASŁO

Poprzedni temat :: Następny temat
Dyktafon dla N9
Autor Wiadomość
mqy1 
Ludzik

Model telefonu: Nokia N-9
Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 31-01-2012, 6:20    

Witam Wszystkich Serdecznie jestem tutaj nowy od niedawna mam N-9 i wiele pytań oczywiście ale poczytam u Was może znajdę część odpowiedzi na forum. Chociaż piszą że jest dyktafon a ja jakoś nie mogę go znaleść pewnie proste ale nie ma na widoku. Serdecznie pozdrawiam wszystkich posiadaczy N-9
Krystian

arcean 

Model telefonu: Nokia N900, N9/N950
Piwa: 353/83
Wysłany: 31-01-2012, 7:04    

Może Recorder?
http://store.ovi.com/content/198473
Postaw piwo autorowi tego posta

mqy1 
Ludzik

Model telefonu: Nokia N-9
Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 31-01-2012, 7:28    

Wielkie dzięki za informację. Jeszcze jedno pytanie-mam jeszcze problem z zalogowaniem się do Wi-Fi i dzisiaj po restarcie telefonu na chwilę mi sie udało zalogować ale później wszystko wróciło do normy czyli do braku zalogowania nie bardzo wiem czy to słaba karta w telefonie czy też moze ja coś źle robię ale tak właśnie jest. Po za tym dosyć słabe zdjęcia z tego aparatu jak na 8 mega pewnie też należy coś jeszcze ustawić nic nie ruszałem a chyba klania się poziom bieli? Z góry dziękuję za pomoc. Mówiąc szczerze już chciałem odesłać ten telefon jest moim zdaniem zbyt wymagający uwagi ale może to jeszcze słabe obeznanie z aparatem.
Krystian

[ Dodano: 01-02-2012, 11:54 ]
Witam!
Bardzo mi Pan pomógł, chciałbym jakoś jeszcze prosić o pomoc w przypadku pamięci telefonu. Nie wyświetlają się kontakty na stronie głównej oraz na odebranych połączeniach chociaż wcześniej wszystko działało jak trzeba. Musiałem coś gdzieś przestawić a nie wiem co i w efekcie wszędzie mam tylko numery bez nazwy kontaktu. Proszę o jakąś radę. Krystian :-)

Odpowiedz do tematu