Model telefonu: Nokia N-9
Wiek: 57 Dołączył: 31 Sty 2012 Posty: 2 Postawił 1 piw(a) Skąd: puki co Warszawa
Wysłany: 31-01-2012, 6:20
Witam Wszystkich Serdecznie jestem tutaj nowy od niedawna mam N-9 i wiele pytań oczywiście ale poczytam u Was może znajdę część odpowiedzi na forum. Chociaż piszą że jest dyktafon a ja jakoś nie mogę go znaleść pewnie proste ale nie ma na widoku. Serdecznie pozdrawiam wszystkich posiadaczy N-9
Krystian
Model telefonu: Nokia N-9
Wiek: 57 Dołączył: 31 Sty 2012 Posty: 2 Postawił 1 piw(a) Skąd: puki co Warszawa
Wysłany: 31-01-2012, 7:28
Wielkie dzięki za informację. Jeszcze jedno pytanie-mam jeszcze problem z zalogowaniem się do Wi-Fi i dzisiaj po restarcie telefonu na chwilę mi sie udało zalogować ale później wszystko wróciło do normy czyli do braku zalogowania nie bardzo wiem czy to słaba karta w telefonie czy też moze ja coś źle robię ale tak właśnie jest. Po za tym dosyć słabe zdjęcia z tego aparatu jak na 8 mega pewnie też należy coś jeszcze ustawić nic nie ruszałem a chyba klania się poziom bieli? Z góry dziękuję za pomoc. Mówiąc szczerze już chciałem odesłać ten telefon jest moim zdaniem zbyt wymagający uwagi ale może to jeszcze słabe obeznanie z aparatem.
Krystian
[ Dodano: 01-02-2012, 11:54 ]
Witam!
Bardzo mi Pan pomógł, chciałbym jakoś jeszcze prosić o pomoc w przypadku pamięci telefonu. Nie wyświetlają się kontakty na stronie głównej oraz na odebranych połączeniach chociaż wcześniej wszystko działało jak trzeba. Musiałem coś gdzieś przestawić a nie wiem co i w efekcie wszędzie mam tylko numery bez nazwy kontaktu. Proszę o jakąś radę. Krystian
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum