bardzo dobra sprawa... Przyda się na pewno ! Raz miałem taką sytuację, że sobie nastawiłem na 97.3 Hz swój transmiter i tak sobie jadę samochodem do Poznania. Nagle coś mi zakłóca transmisję... Jakieś szelesty, świsty itp przeszkadzały w słuchaniu muzyki z N900.... W pewnym momencie kiedy wjeżdżałem do Poznania słyszałem końcówkę nutki i nagle AMEEENN !!! xD Co się okazało, gdzieś na 9x,xx Hz była Radio Maryja i transmisja z różańca lub mszy ;) Się uśmiałem :D
Mam problem. Kiedyś w jakiś sposób wyłączyłem transmiter FM i teraz nie za bardzo wiem jak go włączyć . Możecie mi powiedzieć jak go mogę znowu włączyć ?
Jak będziesz odtwarzał muzę, w odwarzaczu kliknij na belkę u góry i tam jest przycisk Nadajnik FM. Po nacisnięciu otworzy się okno i tam zaznacz Nadajnik UKF FM włączony i Zapisz :)
Nie mam tam takiej opcji :/ No nic, przywrócę ustawienia fabryczne i wtedy zobaczymy, dzięki.
Przywróciłem, ale dalej nie ma tam tej opcji Aha i jak zainstalowałem widget na pulpit do włączania i wyłączania nadajnika to jak nacisnę na ikonę to wyskakuje komunikat "Failed to change fmtx state" czyli, że coś jest nie tak, że nie może go włączyć. Grzebałem już wszędzie w telefonie i nigdzie nic nie ma o tym nadajniku. Kiedyś, jeszcze na PR1.2 wyłączyłem ten nadajnik i teraz nie wiem jak go włączyć. A i jeszcze jedno, czy to może być wina aplikacji Radio FM?
Failed to change fmtx state" czyli, że coś jest nie tak,
...no to zainstaluj FMTX ENABLER z repozytoriów i napisz czy pomogło :)
A w jakim katalogu znajduje się ta aplikacja? Bo ja u siebie znalazłem tylko FMTX Faker, zaraz zainstaluję i zobaczymy, dzięki :)
Pomogło, dzięki wielkie
Wysłany: 16-11-2011, 3:44
witajcie panowie jestem totalnym żółtodziobem w tym temacie mam taki sam problem ztransmiterem fm lmysle ze ta instalacja fmtx faker tez by mi pomogła lecz nie wiem jak to zrobic bardzo prosze o pomoc pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum