Basically, if you have used my script then all you need is PyQt.
Zasadniczo, jeśli korzystałeś z mojego skryptu to wszystko, czego potrzebujesz to PyQt.
A żeby ściągnąć " Bleeding-edge packet injection drivers by lxp " trzeba niestety wybulić z własnej kieszeni ileś pln, a nie każdy ma możliwości dokonania przelewu.
Widocznie jesteś sprytniejszy ode mnie
Niby potrzeba tylko PyQt, a i tak nie działa. Cokolwiek nie kliknę w programie - brak reakcji.
Może rzeczywiście trzeba zainstalować te wszystkie pierdoły?
taziff, liczę na pomoc
Do szczęścia mi brakuje takiej wiedzy:
- dokładna nazwa PyQt (wersja, numery itp) i skąd to ściągnąć
- czy trzeba w końcu pobierać te wszystkie pakiety?
- jeśli trzeba to skąd pobrać Bleeding-edge packet injection drivers by lxp
- jak to ruszyć?
zainstalowalem chodzi mialem problem bo po instalacji wszystkiego i restarcie tel nie chcial sie maemo odpalic ale flasher-3.5 -f --flash-only=kernel -R -F <firmware-image> i gotowe kto napisze co i jak w tym programie niby grzebie klikam ale nic
Po restarcie telefonu komórka się wyłącza i włącza i tak w kółko. Zaraz zapewne będę zmuszony założyć temat bo sam nie ogarnę reflashowania
Z power-kernel wszystko było ok i się zainstalowało. Może to dlatego że wcześniej miałem już jakiegoś power-kernela i podkręconego procka i to spowodowało że telefon zwariował?
Przydałaby się jeszcze informacja jak to odinstalować, bo po co mi program który nie działa i powoduje że system wariuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum