Po za tym co napisał @arcean to:
Z tego co zauważyłem to brak klawiatury ekranowej.
Nie wiem czy to przez to że wcześniej instalowałem modyfikacje pozwalającą na wprowadzanie polskich znaków bezpośrednio z klawiatury.
Wszystko działa nieco szybciej.
Zachowana została książka telefoniczna i podstawowe profile (facebook, ovi, skype).
Zachowane sms'y.
Jeśli macie pytania to piszcie.
Ostatnio zmieniony przez thommee 25-10-2010, 10:12 , w całości zmieniany 1 raz
Hej, jestem po wgraniu nowego firmware. Klawiatura ekranowa działa bez zarzutu. Telefon jakby szybciej działa, co do reszty jeszcze nie miałem czasu zaobserwować. Nie potrafię jedynie skonfigurować netu z ery.
Nowego, tzn jakiego? Bo oficjalnie nowszego od PR 1.2 nie ma.
Jeżeli instalowałeś ten z przecieku, to całkiem możliwe, że nie wszystko jest do końca dopracowane. Ewentualnie poszukaj w google jak powinien być poprawnie skonfigurowany blueconnect, a następnie wejdź w Ustawienia - Połączenia Internetowe - Połączenia i kombinuj z Nowe. No chyba, że jakimś cudem się tam internet od operatora na liście znajdzie, to sprawdź ustawienia.
oki, coś tam poprzestawiałem, w końcu się udało. Necik działa zarówno na wifi jak i na blueconnect.
Mam ten firmware z przecieku. Ale dopiero drugi dzień więc nie wiem jakie są błędy. Ogólnie działa sprawnie.
oki, coś tam poprzestawiałem, w końcu się udało. Necik działa zarówno na wifi jak i na blueconnect.
Mam ten firmware z przecieku. Ale dopiero drugi dzień więc nie wiem jakie są błędy. Ogólnie działa sprawnie.
Nie masz problemu z SMS-ami? Mi nagle kilka ostatnich się usuneło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum