Jeśli jesteś podłączony do wifi to nie masz się co przejmować, że ściąga Ci oprogramowanie z neta.
Jeśli nie jesteś podłączony to łączy Ci się z netem przez Twojego operatora. Tutaj masz fajny programik do kontroli pobranych/wysłanych danych przez sieć GSM.
http://maemo-forum.pl/per...nitor-vt401.htm
Możesz troche jaśniej "apt-get - dpkg - m.app bo nie bardzo wiem o co chodzi, jestem dopiero od 2 dni dopiero uzytkownikiem N900 i jeszcze zabardzo nie wiem wszystkiego
To juz wszystko wiadomo to nie są typowe instalki.
uruchamiasz ten plik z fona a on wtedy pobiera właściwą instalke z sieci. Albo przez wifi albo przez GSM i dlatego ściągnęło Ci pomad 2 MB.
Nie spotkałem się ze stronką gdzie można byłoby pobrać gotowe instalki.
Mnie akurat jest to nie potrzebne bo jak potrzebuję coś zainstalować to łącze się z siecią wifi lub po prostu łącze się z netem przez mojego operatora.
W chwili obecnej za neta w komórce płaci się śmieszne pieniądze.
Model telefonu: N900
Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 576 Piwa: 33/10 Skąd: Z kernela
Wysłany: 15-09-2010, 8:44
yaqb napisał/a:
Nie spotkałem się ze stronką gdzie można byłoby pobrać gotowe instalki.
Mnie akurat jest to nie potrzebne bo jak potrzebuję coś zainstalować to łącze się z siecią wifi lub po prostu łącze się z netem przez mojego operatora.
W chwili obecnej za neta w komórce płaci się śmieszne pieniądze.
Wszystkie pliki deb to instalki, niektóre kompatybilne, niektóre nie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum