A takie pytanie mam. czy da się jakoś zobaczyć pliki meego lub nitdroida po zainstalowaniu na karcie? robi się tak jakby ukryta partycja z tymi plikami a mi chodzi o podgląd ich. jakiś program do tego na kompa lub w n900?
Mógłby ktoś mi pomóc? Kiedyś już instalowałem MeeGo ale to jeszcze w wersji 1.1... teraz chciałbym zainstalować najnowsze wydanie... ale tu podczas próby instalacji w programie win32diskimager zonk... bo przy starcie wywala błąd
"An error occurred when attempting to get a handle on the device. This usually means something is currently accessing the device; please close all applications and try again Error8"
mimo iż zrestartowałem komputer itd... dalej wywala ten błąd... może ktoś pomóc?
Potem wyskakuje komunikat
"An error occurred when attempting to get the device's geometry"
czyli dupa... nie mogę zainstalować :(
Edit...
Już nie aktualne... powiem jak działa :)
mam pytanie czy karta class 10 da dużego kopa w działaniu systemu w porównaniu np do class 4? czy jest przewidziana jakaś końcowa/stabilna wersja tego systemu?
Karta class 10 jest znacznie szybsza od class 4 (oczywiście jeśli to prawdziwe class 10). W przypadku Meego/Nemo różnica jest odczuwalna. Póki co system jest rozwojowy, ale dużo rzeczy już działa (prawie wszystko), więc można używać. Jest to projekt społeczności, więc pewnie nigdy nie będzie ostatecznie skończony, ale to nie oznacza że na obecną chwilę jest zły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum