czyli na razie lipa z połączeniami, a szkoda. Bo przynajmniej da się obsługiwac w trybie pionowym, a maemo nie. może z nowym nitdroidem ten oroblem zostanie naprawiony, pozostaje cierpliwie czekac, swoja drogą gdyby nasze maemo obsługiwało landscape to byłoby cudownie
Tak, wiem o tym, jak już, kilka postów wyżej napisałem, nie wiele już brakuje ale niestety chyba najważniejszych rzeczy. tak więc poczekamy na stabilną wersję "pierniczka" i zobaczymy jakie zmiany przyniesie
Ok, zabieram się do instalacji. Mam zainstalować to co jest w pierwszym poście czy jakąś nowszą wersję? Proszę o szybką odpowiedź, mile widziana pomoc przez gadu-gadu, 1538945.
Mam duży problem, otóż zainstalowałem zgodnie z instrukcją, restartuje z otwartą klawiaturą, ok. Odpala mi się boot menu, wciskam 2 i ładuje się z 10 sekund Android, znaczy te znaczki na czarnym tle, a następnie na białym tle pisze:
Root filesystem mmcblk0p2 NOT available!
Guru Meditation #00000025.62017712
Maemo się normalnie odpala, dodam tylko że zmodyfikowałem wpis z ITEM_DEVICE=${INT_CARD}p2 na ITEM_DEVICE=mmcblk0p2.
Dzięki wielkie. Poszło, tylko jak zmienić żeby gdy zamknę klawiaturę telefon dalej w trybie poziomym pozostawał? Bo ciągle się zmienia co zamknę klawiaturę..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum