Witam!
Chciałbym wam przedstawić fajną aplikację pt: "Instinctiv". Jest to zwykły odtwarzacz muzyki. Jego zaletą jest to, że jest przejrzysty, daje nam większy wymiar wyświetlania okładek piosenki (zalezy od jakości okładki), działa tylko w trybie pionowym, i co najważniejsze - IDENTYFIKUJE NAM PIOSENKI !!! Jeżeli stykneliście się z Iphonem to napewno i z aplikacją do niej o nazwie "Shazaam". Polega na tej samej zasadzie, tyle że troszeczkę wolniejszy jest w działaniu i może nie wyszukać nowych piosenek. Dla nie wiedzących co to jest za aplikacja Shazaam to odsyłam do google.
Właśnie przetestowałem go i jest git majonez, tej aplikacji szukałem od początku i co najważniejsze, że jest za darmo. Nie wiem jak w repozytoriach, ale odnalazłem go w serwisie Ovi.
Wiem że ta aplikacja jest w Ovi Store.
Autor tematu napisał że nie wie czy aplikacja jest w repo.
Sprawdziłem to i odpisałem, że w repo tej aplikacji nie ma. by inni nie szukali.
_________________ Używanie opcji SZUKAJ naprawdę nie boli...
Sprawdziłem to i odpisałem, że w repo tej aplikacji nie ma. by inni nie szukali.
a to sorka... zwracam honor, nie zrozumiałem sam twojego posta xD
a to sorka... zwracam honor, nie zrozumiałem sam twojego posta xD
:) no ja też odniosłem wrażenie że szukałeś aplikacji w repo, nie znalazłeś i teraz nie wiesz co dalej.
...ale OK :D Już wiadomo o chodzi :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum