Wysłany: 08-08-2010, 3:24 Jakie aplikacje polecacie?
Napiszcie z jakich aplikacji korzystacie i jakie są godne polecenia?
Ja często używam: WIFI HOTSPOT - łączę się z netem po przez 3G, włączam aplikację i mój tel robi za accesspoint'a. Ogólnie fajna sprawa.
Polecam także:
FASTER APLICATION MANAGER - szybszy niż systemowy manager do instalwowania, usuwania aplikacji w fonie
OPERA - przeglądarka. niestety nie obsługuje flash'a, ale za to jak robimy ZOOM to nam zawija tekst tak abysmy nie musieli przesuwać ekranu od lewej do prawej
SCOUT - wyszukiwarka Tekstu w telefonie. Szuka w kontaktach, kalendarzu, sms'ach.
WIFI EYE - graficznie pokazuje dostepne sieci wifi.
a kto mi powie czy jest program żeby odbierać przychodzące rozmowy za pomocą jakiegoś fizycznego przycisku np tym do robienia zdjęć a nie po przez ekran?
opisz od razu co to za aplikacje bo nie kazdy moze je znac xD
Conky - do spoglądania na zasoby telefonu, co ile pamięci zjada itp, coś jak menadżer zadań w windowsie.
battery eye - co się dzieje z baterią pokazane na wykresie
bt hid connect - do podłączania myszki, klawiatury bluetooth itd, urządzeń HID
petrovich - wysyłanie muzyki i innych plików z n900 (wbudowana funkcja wysyła tylko fotki i wiadomości)
tweak flash plugin - oszukuje aplikację flash zrobione w technologi wyższej niż 9, dzięki czemu możemy odwiedzać strony z flashem w wersji 10, co w standardzie nie jest możliwe.
xterminal - taki tam notatnik do pisania sobie xD
AutoDisconnet - rozłącza nam połączenia (WLAN, BT), przez co mamy mniejsze zużycie.
FM RDS Notify - urozmaica to co jest wyświetlane na naszym wyświetlaczu w radiu.
CallNotify - pokazuje nam przy ikonie baterii nieodebrane połączenie lub czy dostaliśmy smsa.
falconpawel
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sie 2010 Posty: 15 Skąd: Manchester
Wysłany: 11-08-2010, 12:26
Sporo dobrych juz opisane ale ja jeszcze dodam od siebie to:
Lens Cover Reminder - przypomina za pomoca ikony przy baterii, wibrą jak i diodą ustawianą dowolnie (kolor itd.) o niezamknietej osłonie aparatu gdy próbujemy zablokować ekran, a także umożliwia blokować ekran po zamknieciu oslony
Custom Operator Name Wid - zmiania nazwe operatora (PLUS, ORANGE, ERA, O2 itd.) na dowolny tekst. Umożliwia także ustawienie trzech tekstów oraz ich kolorów podczes gdy
1. mamy zasieg
2. laczymy sie z siecia
3. i gdy tel. jest offline
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum