Pewnego czasu na SB podano link do filmiku przedstawiający fajny efekt podświetlenia klawiatury. Poszperałem trochę na maemo.org i znalazłem skrypt odpowiedzialny za to
Filmik:
Opis instalacji:
Odpalamy terminal i wpsujemy:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
Przechodzimy do instalacji skryptu:
Kod:
Uruchamiamy skrypt:
Kod:
Miłego testowania
_________________ Pomogłem?? Postaw piwko :)
[URL]Zapraszam!!!!!!![/URL]
Autor postu otrzymał 5 piwo(a)
Ostatnio zmieniony przez taziff 22-01-2011, 6:31 , w całości zmieniany 1 raz
bardzo chaotycznie to wszystko napisane nie moge dojść co do czego jeśli możecie to opiszcie co i jak krok po kroku albo zróbcie screen i na YouTube dajcie
Z pierwszego postu chwilowe, z 4 caly czas. Zrobilem takze u siebie ze po otworzeniu klawiatury zaczyna migac lecz bylo to zasobnozerne wiec nie wstawiłem
_________________ Pomogłem?? Postaw piwko :)
[URL]Zapraszam!!!!!!![/URL]
ranger87
Wysłany: 29-05-2011, 11:06
a jak to ustawić, żeby cały czas migało?? bo u mnie świeci normalnie:/
witam nie mogę zainstalować tego skryptu ani z 1 ani z 4 postu znaczy sie po instalacji gdy chcę odpalić to komendą python........... wyskakuje mi błąd [Errno 2] no such file or directory może wiecie czemu mi wykrzacza taki błąd jeśli wyszystko robie zgodnie z instrukcją
dobra poradziłęm sobie restart fona pomógł
ale jeszcze jedno pytanie mi się nasuwa czy nie dało by rady aby klawiatura za każdym razem gdy ją wysuniemy zaświeciła się tak jak za pomocą skryptu 1 raz a później świeciła normalnie ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum