Każde urządzenie jest inne i nie u każdego overclocking musi dać pozytywny rezultat. U mnie nie zależnie czy mam wprowadzone zmiany czy nie bateria trzyma tak samo.
Tazif zapodał linka gdzie masz wszystko dokładnie opisane. Jak byś uważnie przeczytał cały opis na tej stronie oraz chwilę skutecznie pomyślał to byś wiedział jak samodzielnie dokonać zmian parametrów związanych ze schematem napięć.
Mnie na 850 przy układzie ideal nie chciał pracować stabilnie. Zmiana jednej wartości (dosłownie) i już nie ma problemów. Zaznaczę iż nie podam ci wartości z tego względu jak pisze taziff - każde urządzenie jest inne i może się ta wartość nie sprawdzić. Wszystkie informacje są jak wspomniałem na stronie co podał taziff trzy posty wcześniej.
Więc tak: mam na ideal , limity od 125 do 900. zauważyłem poprawę w żywotności baterii kilka dni bez problemów na takich ustawieniach N900 funkcjonuje, co mnie bardzo cieszy :)
bootowalem najnowsza wersje meego na karte 16 gb, teraz chce ja sformatowac ale pokazuje mi jej pojemnosc niecale 4gb, to oznacza ze po formacie tylko taka pamiec bedzie dostepna? jak mam sformatowac by miec te ok 16gb? Zalezy mi by sie karta nie uszkodziła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum