Wysłany: 20-02-2011, 6:42 Mam takie zasadnicze pytanie...
Bo w związku z tym, że teraz strach na sb pisać i w obawie o kolejnego warna zakładam temat z pewnym zapytaniem. Czy moje ostrzeżenie zostanie jakoś w pewnym stopniu uwiecznione na forum, dostanę jakiś order, odznaczenie, rangę albo coś?
Z góry dziękuję za odpowiedź
z tego co ja widę to pod twoim skróconym profilem obok postu pojawił się czerwony pasek (narazie zapełniony w nieznacznym stopniu) o twych wykroczeniach... Co do zapamiętania tego na forum to do końca nie wiem.. Być może zostanie to tylko zapamiętane w umysłach moderatorów...
Z góry przepraszam o ile ma odpowiedź była bezużyteczna
Z góry przepraszam o ile ma odpowiedź była bezużyteczna
Nie no skądże
Od dziecka pragnąłem od życia czegoś więcej i dlatego 14 dniowy znaczek pod nickiem mi nie wystarcza A pragnąłbym zaznaczyć że to zaszczyt być posiadaczem pierwszego warna na forum! Tylko nowi użytkownicy nie będą o tym wiedzieli, a smutne że tak historyczna chwila przepadnie
14-dniowe rozliczenie za całokształt? hmm xD Muszę się zastanowić Ale to naprawdę fajna propozycja! Obawiam się tylko że admin zacznie pobierać opłaty za takie udogodnienia
w związku z tym że twój watek jest kpiną to ląduje w koszu, otrzymujesz bana, nie ostrzeżenie, bana na tydzień za ponowne pisanie na czacie. ponowna taka zatarczka to będzie ban dożywotni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum