Witam serdecznie mam problem z wysyłaniem i odbieraniem mms nie wiem co wpisać w ustawieniach jestem w sieci Orange proszę o namiary na tą konfiguracje pozdrawiam
Ty pedrossi nie kazdy jest taki do przodu jak Ty jezeli to jest Centrum pomocy to wydaje mi sie ze moge prosic o pomoc a jesli Tobie nie pasuje to sie nie właczaj w temat.
Witam chciałbym,żeby pomógł mi ktoś z was ustawić mms w telefonie.Nie posiadam nawet tego pragramu fmms.Niemam pojecia jak go wrzucić do komórki i internet w telefonie też mi nie dziala mam tylko na kompie.Wiem że napewno te tematy były poruszane,ale ja w tym wszystkim zabardzo odnależć się nie mogę.Jeśli bedzie ktoś tak miły i poprowadzi mnie jak to zrobić będę wdzieczny.
bandzior,
czesc!
Pisze z komorki wiec prosze o wyrozumialosc Sam niedawno mialem problem z mmsami, jednak forum przyszlo z pomoca.
Pierwsze co musisz zrobic to zainstalowac program fMMS. Najlepiej dodaj repozytoria i z nich pobierz owa aplikacje. Do tego potrzebne jest jednak polaczenie z internetem, wiec proponuje wejsc na strone operatora i wyslac smsy konfiguracyjne. Po wykonaniu tych czynnosci uzyj opcji "szukaj" na forum w celu odnalezienia interesujacych Cie zagadnien. Najlepiej wpisz "fmms" i posxperaj w zaproponowanych watkach.
Generalnie wszystko bylo na forum i latwo to znalezc. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum