Witam,
Chciałbym się z wami podzielić pewnym programem, który muszę powiedzieć bardzo przypadł mi do gustu. Dzięki niemu, możemy zmienić tagi w naszych mp3 (tytuł, autor i płyta) oraz automatycznie wyszukuje nam okładki do płyt.
Program nazywa się MussOrgsky i jest do pobrania z repozytoriów extras-devel i extras bodajże też.
Do tego, jeżeli już poruszyłem temat tagów, polecam program Tag&Rename do ściągania z PC okładek do płyt. Automatycznie łączy się z bazą danych amazon.com/.de/.fr i wrzuca okładki do naszych albumów na komórkę, co zdecydowanie umila odbiór muzyki (w zasadzie to nie wiem dlaczego).
Aplikacja ciekawa. W końcu będzie można zmieniać tagi z poziomu samego telefonu, a nie za pomocą PC, chociaż czasami może nawet wygodniej używać komputera
Dodam jeszcze, że przy pomocy komputera z dziwnych powodów, dodawanie okładek do piosenek znajdujących się już na telefonie trwa dość długo (tagi się nadpisują). Przy pomocy tego programu jedna okładka wyszukuje się około 10 sek, a nadpisuje momentalnie. Baze danych też nie wiem skąd czerpie, bo znajduje nawet okładki płyt wydanych w nielegalu. Jedyny minus - nie można wyszukiwać płyt z listy - trzeba przewijać ręcznie.
program działa tylko cos mi zwiesiło menadzera nie moge instalowac aplikacji ani usuwac tu jest problem i usuwam te aplikacje co były ostatnio instalowane
Tak głupio mam że w jednym albumie jest 300 utworów i to różnych a okładkę znajduje do albumu.sprawdziłem że w tych utworach nie ma przypisanego albumu i to przez to wszystko jest w jednym albumie.Czyli musiałbym sobie do każdej piosenki wpisać nazwe albumu.Chyba że jest na to inny sposób?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum