Wysłany: 09-08-2010, 10:23 N900-eksport kontaktów do navi RNS-E przez bluetooth
Witam Wszystkich
Czy ktoś wie jak wyeksportować kontakty z N900 do nawigacji samochodowej RNS-E przez bluetooth? W E65 miałem taki programik, który odpalałem w momencie włączania zapłonu przy pierwszej konfiguracji telefonu z systemem głośnomówiącym nawigacji lub gdy chciałem uaktualnić kontakty. Jeśli wiecie jak sobie z tym poradzić proszę o podpowiedź.
Pozdrawiam
Oczywiście, że próbowałem przez "USTAWIENIA -> TRANSFER I SYNCHRONIZACJA" ale wydaje się, że ta aplikacja jest tylko do wymiany danych pomiędzy telefonami. W przypadku nawigacji, N900 po prostu jej nie widzi. Myślę, że muszę poczekać na jakiś upgade do maemo bo na jakimś forum zagranicznym czytałem, że więcej użytkowników ma ten problem.
w Przypadku mojej nawigacji samochodowej RNS 510 telefon zupełnie nie chce się z nią połączyć ale to z uwagi na brak funkcji w telefonie tzw Zdalnej karty SIM R-sap. Możliwe, że i u Ciebie jest tak samo. Też szukam jakieś aplikacji na telefon, która uruchamiała tą funkcję.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum