Dzień Dobry.
Jako, iż jestem tu nowy chciałem powiedzieć głośno Helou.
Mam takie pytanko- gdzie tak właściwie produkowane były N900? Ztcw w Korei, ale ktoś kiedyś pisał, że ma sprzęt made in Finland, co wydaje mi się nieco nieprawdopodobne. Dlatego zastanawiam się czy wszystkie są z tej samej fabryki?(skąd pochodzą Wasze nokie?) Czy nie było jakichś gorszych i lepszych wersji i czy wiadomo coś na temat różnych rewizji sprzętu?
Planuję zakup w najbliższym czasie i chciałbym wybrać dobrze, a często bywa tak, że pierwsze serie mają jakieś wady. W grę wchodzi praktycznie tylko nówka na gwarancji więc pewnie mi to nie grozi, ale tak czy tak wolę zapytać.
Na pewno Assembled In Finland, choć z tego co mi się kiedyś obiło o uszy to mają gdzieś biuro projektowe w USA (?).
U mnie na opakowaniu jest naklejka z opisem "Made in Korea"
Dzięki wielkie, Panowie.
Przy okazji, macie jakieś wskazówki odnośnie kupna? Planuję kupić nówkę, na gwarancji et cetera, jednakże 1300 to mimo wszystko trochę dużo i nie wiem czy nie skuszę się na jakąś prawie nówkę
Model telefonu: Nokia N900
Wysłany: 03-12-2011, 12:19
Ja płaciłem 1700 ponad rok temu i dzisiaj nie żałuję. Z tego co widzę, najlepszy smartphon na rynku. I teraz dopiero się zaczyna rozwijać, jak widać, jak to na najlepszy system Linuksa Debiana przystało...
ja dałem 700 i nie żałuję, ale co do 1300 za N90 w tym momencie to mi sie wydaje za drogo. to juz lepiej poczekac troche, dolozyc cos kasy i kupic N9 ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum