U mnie tez dziala tylko ITV a na dodatek na wiekszosci programow pokazuje "brak polaczenia z serwrem"
dziwne to troszke bo nic ostatnio nie dodawalem ani istalowalem,moze to jednak wina tych sererow jest?
zrobilem jak napisal arcean i wciaz jest ten komunikat: Nie mozna otworzyc pliku multimedialnego. Nieobslugiwany format plikow.
czy nic z tym nie mozna zrobic?
zrobilem jak napisal arcean i wciaz jest ten komunikat: Nie mozna otworzyc pliku multimedialnego. Nieobslugiwany format plikow.
czy nic z tym nie mozna zrobic?
Musisz wiedzieć jaki to format pliku. Możesz dowiedzieć się np. odpalając łącze w mplayer (w konsoli). Na samym początku mplayer wyświetli wykryty format audio i video (mplayer ma własne kodeki, zaszyte z kodzie, niezależne od tych systemowych). Jak już dowiesz się o jaki format video (i/lub audio) chodzi, to będziesz wiedział co doinstalować (a jak nie, to napisz tu ten format, to wskażemy ci co należy doinstalować).
Witam :) Kurde mam ten sam problem "nie można otwożyć pliku multimedialnego. Nieobsługiwany format pliku"
Czy może ktoś mi w tym pomóc ? Chodzi o taką bardziej szczegółową odpowiedź, jak sie sprawdza j&i jest format, ca zainstalować itd. bo ja się na tym nie znam :D Niestety odpowiedz pana jest dla mnie nie jasna za bardzo :P
Witam. Chciałbym jeszcze dodać ,że dziś w N900 wyczyściłem całą pamięć telefonu po przez ustawienia i dalej nic nie pomogło, wyskakuje ten sam błąd "Nie można otworzyć pliku. Nie obsługowany format pliku"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum