Jakie polecacie najlepsze słuchawki telefonów, tylko douszne wchodzą w gre i no i rzecz jasna mowimy o Nokii n900, i zeby telkefon wykorzystaj mozliwosci tego sprzetu, cena nie gra roli, najlepszy sprzęt grający?
n900 to nie jest audiofilski sprzęt, słychać to jak sie przełaczy słuchawki z n900 nawet na ipoda. Mi szkoda by było kasy na słuchawki za wiecej niż 100zł do n900 ( jezeli mowa by był a o innym sprzęcie to inna rozmowa), ja polecam Ci http://allegro.pl/sluchaw...1816033740.html myśle ze sa nawet troche ponad n900 a jezeli zmienilbys zdanie na sluchawki bluetooth bardzo miło grają mi samsungi SBH-170
_________________ Wiedza jest jak spirytus - tylko tęgiej głowie służy
Ja używam słuchawek Sennheiser CX500. Wysoka jakość, bardzo dobre wygłuszenie, super bass, bardzo dobre parametry techniczne.
Ogólnie Sennheiser to bardzo znana i ceniona marka w świecie audio. Dodam jeszcze, że na allegro jest bardzo dużo podróbek! Są praktycznie identyczne wizualnie, ale jakościowo można je poznać od razu.
_________________ Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 7650 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> N73 -> N95 -> N95-2 ->N96 -> N97 -> N900
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum