Próbowałem kilkukrotnie instalować gry Deb ale bez skutku :/
Przy wpisywaniu poleceń pod koniec zawsze mam jakiś błąd i tak za każdym razem a wszystko robie po kolei jak trzeba i nic nie pomijam
Model telefonu: Nokia N900, N9/N950
Wysłany: 27-12-2010, 11:50
jaworek1232 napisał/a:
Próbowałem kilkukrotnie instalować gry Deb ale bez skutku :/
Przy wpisywaniu poleceń pod koniec zawsze mam jakiś błąd i tak za każdym razem a wszystko robie po kolei jak trzeba i nic nie pomijam
Zrobiłem tak jak tutaj
3. W wypakowany folderze odnajdujemy plik "data" pop rzez dwuklik myszą na niego, otworzy nasm się okienko z zawartościa. Klikamy dalej aż do dotrzemy do folderu "com.ea.app.nfsuc" - po czym wypakowujemy go na pulpit.
4. Zmieniamy nazwę wypakowanego folderu na "nfsuc"
tylko że zamiast "nfsuc" to "monopoly" bo gra to monopoly
Nie musisz sobie utrudniać życia z komendami. Wystarczy, że będziesz miał grę z rozszerzeniem *.deb.
Tutaj jest Monopoly: http://maemo-forum.pl/monopoly-vt633.htm
Wystarczy, że plik *.deb wrzucisz na telefon, będziesz połączony z internetem, a następnie klikniesz na niego (owy plik). Otworzy Ci się Menadżer Aplikacji, a po chwili będziesz musiał coś zaakceptować i rozpocznie się instalacja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum