Wysłany: 03-09-2010, 12:21 Nie działający Map Loader oraz większość funkcji PCSuite
Muszę powiedzieć, że bardzo się rozczarowałem telefonem i tym jak Nokia traktuje klientów.
Po prawie 9 miesiącach nadal nie jest rozwiązany problem z Map Loaderem (który nie działa - naprzemiennie woła o zmianę trybu z PC Suite na Mass Storage i odwrotnie. Następnie pisze, że w tym trybie w którym telefon jest włączony program nie działa). Dodam, że ściągałem kilka razy map Loadera, potem uaktualniałem i dalej nic. POMIMO szumnych opisów na necie, że problem został rozwiązany. Sam fakt, że w najnowszym telefonie otrzymuje się najstarsza wersję Ovi Maps zakrawa na kpinę.
Nadal nie działą synchronizacja w pełnym zakresie.
Telefon często się zawiesza lub nie działa grupa funkcji.
Dla porównania w HTC HD2 jakoś takich problemów nie ma....
no cóż... też się trochę zawiodłem o to, że przez pare miechów trzeba było korzystać z PC Suite, a nie Ovi Suite. Co do Map Loadera to nie ściągałem map do Ovi Mapy, tylko od razu zabrałem się za Sygic Mobile Maps 9.
hm.. najprostszym sposobem jest sciągniecie map juz w jednym pliku i po prostu je wrzucic na telefon do odpowiedniego pliku.
(wieczorem poszukam na googlach i wrzuce na forum link z mapami, o ile znajde )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum