w noki n900 jak wchodze w menadżer aplikacji biore pobierz i mam jakie lipne aplikacje widziałem na youtube koles miał lepsze gry i móg pobierac z menedżer aplikacji jak biore gry to jakieś lipne a koleś miał nef albo avatara co zrobić > miec lepsze aplikacje do pobrania?
Opanuj się i nie stawiaj tylu "?"
~arcean
Ostatnio zmieniony przez arcean 07-01-2012, 3:08 , w całości zmieniany 3 razy
Model telefonu: N900
Wiek: 29 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 631 Piwa: 103/27 Skąd: Ziemia Obiecana
Wysłany: 07-01-2012, 2:26
Najpierw naucz sie czytac ze zrozumieniem, poczytaj istniejace dzialy i watki, w szczegolnosci te z podstawowa wiedza. Wszystko jest juz napisane. A jak chcesz pytac to naucz sie wreszcie pisac w ogole, nastepnie pisac posty
_________________ Nokia 3110 > Panasonic GD30 > Nokia 3330 > Nokia 6610i > Nokia 1600 > N70 > HTC TyTN II > N900
taziff zostaw jeszcze ten temat, prawie jak shoutbox :D Ja mam pytanie, a nie chce tworzyc tematu: po re-lashu mam problem z zainstalowaniem dwoch aplikacji: FILEBOX oraz BT-HID-SCRIPTS. Jednakze pojawia mi sie blad ale nie wiem czy to przez brak jakichs repozytoriow bo wydaje mi sie ze mam te same co wczesniej:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum