Witam,
Mam problem dotyczacy widgetow. Od kilku dni kilka z nich (jak w temacie) sa niewidoczne, lecz tak jak zalacznik pokazuje (centralna czesc screenshota) fizycznie znajduja sie na pulpicie. Reinstalacja nie pomaga. Po odinstalowaniu raczej nie ma pozostalosci w zadnym folderze-przeszukalem wszystko. Zrobilem reflasha, potem przywrocilem kopie zapasowa z dnia w ktorym wszystko bylo OK. Nastepnie po uzyciu apt-get upgrade i restarcie telefonu znowu mam to samo. Wczesniej instalowalem Wgames i 2 gry: battleships i deerhunter. Obecmie nie mam zainstalowanych tych ostatnich rzeczy a problem wciaz jest.
Jakies sugestie?
Ostatnio zmieniony przez Myrasz 24-01-2012, 8:02 , w całości zmieniany 1 raz
niemozliwe zebys po reflashu nadal nie mial tych ikon. Ale widze ze masz zmienione ikony. moze to dlatego. włącz standardowy motyw i wtedy sprawdz czy widac ikony
niemozliwe zebys po reflashu nadal nie mial tych ikon. Ale widze ze masz zmienione ikony. moze to dlatego. włącz standardowy motyw i wtedy sprawdz czy widac ikony
Po reflashu, tak jak napisalem, wszystko jest ok, ale po apt-get upgrade i restart telefonu-juz tych widgetow nie widze...
Jakies 2tyg temu robilem reflash emmc bo telefon wpadl w petle restartow po updacie kernela. Nastepnie ponownie zainstalowalem aplikacje, ktore mialem, a z ktorymi nigdy nie bylo problemu. Potem Wgames i w/w gry i po tym zwariowaly widgety... Po reflashu przywrocilem kopie zapasowa, gdzie wszystko bylo ok a potem apt-get upgrade znow spowodowal powyzsze problemy. Planuje kolejny reflash emmc w weekend bo widze ze jest wiecej kombinowania niz ten problem warty.
zrob reflash ale zainstaluj normalnie aplikacje. Przez faster application manager mozesz to zrobic za jednym razem. Widocznie cos co masz w kopii zapasowej ci psuje potem system.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum