Wiek: 24 Dołączył: 16 Mar 2010 Posty: 58 Otrzymał 11 piw(a) Skąd: Olsztyn
Wysłany: 27-03-2010, 6:16
To chyba raczej jasne, ze do telefonow nokia jest nokia pc suite.
Lepiej sciagnac ten program ze strony nokia.pl a nie z jakiejs podrzednej strony.
PS: widze ze chyba kolega nabija posty i w dodatku same bezsensowne :)
Pozdrawiam
_________________ N900 powered by Linux ..... Nie piszcie mi na gg z prostymi pytaniami np. jak zainstalować jakiś program ponieważ po prostu nie chce mi się 10 razy dziennie tłumaczyć jak się instaluje sygic.
Jak na razie to widze, ze Ty Deeamon nabijasz posty, szukajac po forum do kogo by sie przyczepic, ciekawe kiedy sam napiszesz cos sensownego? Z PC suite korzystam od wielu lat a ostatnio na N97 z Ovi Suite. ale to nie jest takie oczywiste w przypadku N900, ktora powina juz dzialac z Ovi Suite a trzeba korzystac ze starszego PC Suite, z ktorym nie jest w pelni kompatybilna. Widzialem na wielu forach pytania jak zsynchronizowac N900 z PC, wiec w pustym dziale dalem cos od siebie (w przeciwienstwie do Ciebie).
Chyba żadne PC SUITE nie działa z Nokią N900 w pełnym trybie zgodności np. nie da się skopiować sms-ów, podobnie zresztą jak NOKIA MAP LOADER nie widzi N900 pomimo tego że na stronie producenta pisze, że jest dla tego modelu... Jak dla mnie to jest to trochę dziwne :)
wyczytalem gdzies na innych forach zeby dzialal ovi map loader z nasza n900 musi byc zainstalowany na kompie windows xp i innymi windows'ami nie jest kompatybilne i n900 musi buc podlaczone w trybie pamieci masowej. nie probowalem tego jeszcze bo ja uzywam sygic'a.
wyczytalem gdzies na innych forach zeby dzialal ovi map loader z nasza n900 musi byc zainstalowany na kompie windows xp i innymi windows'ami nie jest kompatybilne i n900 musi buc podlaczone w trybie pamieci masowej. nie probowalem tego jeszcze bo ja uzywam sygic'a.
Dziwne bo akurat mam XP i Ovi Map Loader mi nie działa, po prostu nie widzi N900...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum