nokia
Witaj na maemo-forum.pl - Zarejestruj się u nas, to potrwa kilka sekund, a uzyskasz pełną funkcjonalność lub zaloguj się.

ZAPAMIĘTAJ HASŁO

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowi moderatorzy!?
Autor Wiadomość
Falon
Administrator

Model telefonu: N900
Piwa: 5/1
Wysłany: 06-11-2010, 12:06    Nowi moderatorzy!?

Na forum powstają za chwilę nowe działy. Mowa o meego. Rozdzielam meego od maemo i osobno forum n900.
Powoli zachodzi potrzeba nowych moderatorów gdyż forum przyspiesza z postami i mamy coraz więcej pomyłek userów.
Osobiście proponuję dwóch użytkowników: arcean który widzę że ma sporą wiedzę oraz Someone który także jest na bieżąco z wiedzą i jest osobą bardzo aktywną.

Proponuję na chwilę obecną żeby owych trzech moderatorów podzieliło między sobą obowiązki. Thommee jako stary weteran zostaje moderatorem globalnym, który będzie mógł moderować na całym forum, będzie odpowiedzialny za całokształt. Arcean i someon mogli by ustalić gdzie by chcieli moderować biorąc pod uwagę nowe forum meego i swoją wiedzę.

Co wy na to arcean i someone? Ten wątek jest głównie pytaniem dla was i o was ;-)
Postaw piwo autorowi tego posta

thommee 
Dj Thom'ass

Piwa: 115/6
Wysłany: 06-11-2010, 12:08    

Popieram.

Jeśli ktoś by chciał być moderatorem - czuje się na siłach i chciał by pomóc w rozwijaniu forum, niech da znać w tym temacie lub do admina na PW.

wszystkie kandydatury zostaną rozpatrzone.

Falon
Administrator

Wysłany: 06-11-2010, 12:13    

thommee napisał/a:
Popieram.

Jeśli ktoś by chciał być moderatorem - czuje się na siłach i chciał by pomóc w rozwijaniu forum, niech da znać w tym temacie lub do admina na PW.

wszystkie kandydatury zostaną rozpatrzone.

tylko zwracam uwagę że moderator nie jest tylko od porządku ale musi mieć wiedzę, udzielać pomocy, pisać czasami ciekawe artykuły, tutki itp.

arcean 

Model telefonu: Nokia N900, N9/N950
Piwa: 353/83
Wysłany: 06-11-2010, 4:44    

Z chęcią zostanę moderatorem. Jeżeli nikt nie jest temu przeciwny, to mógłbym pod swoją 'opiekę' wziąć dział o MeeGo ;-) . Starałbym się na bieżąco informować o stanie prac nad przyszłą wersją systemu , ewentualnych aktualizacjach obecnej, nowych (i nie tylko) urządzeniach korzystających z tego systemu, itp.
Korzystając z okazji, chciałbym zaproponować utworzenie czegoś na wzór 'Centrum pomocy' w dziale o MeeGo.

Someone 
?

Piwa: 83/11
Wysłany: 06-11-2010, 7:11    

A ja powiem tak: jeśli mogę jakoś pomóc to z chęcią :)
Sam zaproponowałbym aby arcean podobnie jak thommee byli moderatorami globalnymi, bo wg mnie chłopaki mają naprawdę dużą wiedzę.

Osobiście staram się być na bieżąco z maemo, poszerzać swoją wiedzę, czytać różne, w tym też zagraniczne fora i później pomagać, ale przydałoby mi się też wsparcie arcean, on ma dużo kolegów i zna się na rzeczy :D

yaqb 

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 06-11-2010, 8:23    

Jestem za, szczególnie że osoby zaproponowane na stanowisko nowych moderów są chętne by objąć te stanowiska.

Falon
Administrator

Wysłany: 07-11-2010, 11:58    

OKI, mamy obecnie 3 moderatorów globalnych. Czas na sprzątanie chłopaki :mrgreen:

thommee 
Dj Thom'ass

Piwa: 115/6
Wysłany: 07-11-2010, 11:47    

:]

Odpowiedz do tematu