Na forum powstają za chwilę nowe działy. Mowa o meego. Rozdzielam meego od maemo i osobno forum n900.
Powoli zachodzi potrzeba nowych moderatorów gdyż forum przyspiesza z postami i mamy coraz więcej pomyłek userów.
Osobiście proponuję dwóch użytkowników: arcean który widzę że ma sporą wiedzę oraz Someone który także jest na bieżąco z wiedzą i jest osobą bardzo aktywną.
Proponuję na chwilę obecną żeby owych trzech moderatorów podzieliło między sobą obowiązki. Thommee jako stary weteran zostaje moderatorem globalnym, który będzie mógł moderować na całym forum, będzie odpowiedzialny za całokształt. Arcean i someon mogli by ustalić gdzie by chcieli moderować biorąc pod uwagę nowe forum meego i swoją wiedzę.
Co wy na to arcean i someone? Ten wątek jest głównie pytaniem dla was i o was
Model telefonu: Nokia N900, N9/N950
Wysłany: 06-11-2010, 4:44
Z chęcią zostanę moderatorem. Jeżeli nikt nie jest temu przeciwny, to mógłbym pod swoją 'opiekę' wziąć dział o MeeGo . Starałbym się na bieżąco informować o stanie prac nad przyszłą wersją systemu , ewentualnych aktualizacjach obecnej, nowych (i nie tylko) urządzeniach korzystających z tego systemu, itp.
Korzystając z okazji, chciałbym zaproponować utworzenie czegoś na wzór 'Centrum pomocy' w dziale o MeeGo.
A ja powiem tak: jeśli mogę jakoś pomóc to z chęcią :)
Sam zaproponowałbym aby arcean podobnie jak thommee byli moderatorami globalnymi, bo wg mnie chłopaki mają naprawdę dużą wiedzę.
Osobiście staram się być na bieżąco z maemo, poszerzać swoją wiedzę, czytać różne, w tym też zagraniczne fora i później pomagać, ale przydałoby mi się też wsparcie arcean, on ma dużo kolegów i zna się na rzeczy :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum