Otóż doszedłem do wniosku, że w Nokii N900 budzik zadziała ZAWSZE, znaczy bez względu na to czy w nocy bateria padnie, czy nie. Może to jednorazowy jej wybryk, a może ciekawe rozwiązanie Nokii - wymaga jeszcze sprawdzenia. W każdym razie zdziwiłem się bardzo jak rano mnie obudziła, mimo iż wieczorem już prosiła o ładowarkę. :)
Już w wielu telefonach jest taki 'fjiczer' (lol powinieneś napisać ficzer jak coś). Polega on na tym że budzik działa także po wyłączeniu telefonu :P
P.S. Jak nie wierzysz to nastaw budzik na za 5 min i wyłącz telefon... za 5 minut zadzwoni budzik i będzie zapytanie czy włączyć urządzenie o ile masz wystarczająco naładowaną baterię aby się włączył:P
P.S. Jak nie wierzysz to nastaw budzik na za 5 min i wyłącz telefon... za 5 minut zadzwoni budzik i będzie zapytanie czy włączyć urządzenie o ile masz wystarczająco naładowaną baterię aby się włączył:P
Nie chodzi o zwykłe (ręczne) wyłączenie telefonu, a jego wyłączenie powodowane rozładowaniem baterii. Nie wiem czego nie rozumiesz. Telefon, przed pójściem spać, zostawiłem włączony i ona musiała paść.
Dr.Bunhead napisał/a:
Już w wielu telefonach jest taki 'fjiczer' (lol powinieneś napisać ficzer jak coś).
To bez różnicy.
JohnyZ89 napisał/a:
Tak. Każda Nokia już od dawna, gdy się wyłącza sama z powodu braku prądu, to zostawia go mimo wszystko na tyle dużo by móc włączyć budzik.
Od jak dawna? N70 tego nie miała.
Ostatnio zmieniony przez Varskar 19-03-2011, 10:09 , w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum