Model telefonu: N900
Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 576 Piwa: 33/10 Skąd: Z kernela
Wysłany: 16-01-2012, 12:10
Działa git, wygląda również (zainstalowałem).
Mam nadzieję, że mnie jutro to cacko obudzi heh :)
Tylko zauważyłem jeden mankament:
Mianowicie kiedy ustawiamy nowy alarm to nie zapamiętuje ostatniej pozycji, którą wybieraliśmy, tylko ostatnią godzinę.
Np. chciałem ustawić teraz 2 budziki. Jeden ustawiłem na 6.30, drugi miał być na 6.45. Zegar nie zapamiętał, że ostatni budzik, który nastawiałem był na 6.30 tylko pokazał mi aktualny czas czyli 0.09.
Ale tak to jest git.
Arcean odpisz proszę na pw ;)
A na mojej N nie działa. Pojawia się jedynie niedokładny obraz starego zegara po czym aplikacja zamyka się samoczynnie.
@Edit
Restart rozwiązał problem.
Jednak po testach owego klona, dalej zegar uruchamia się wolno... Poza tym, mam wrażenie, że aplikacja gorzej reaguje na dotyk i działa nieco wolniej od poprzednika. Zauważyłem również, że sama się wyłącza, gdy zaraz po uruchomieniu jej nie używam.
Dalej, gdy chcę dodać kolejną strefę czasową (zegar światowy) - nie ma mapy tylko, wybór z listy.
Kolejna sprawa, to w moim przypadku ikony oraz tło nie nakładają się - tak jak to powinno być w zamierzeniu a do tego odstają co z kolei wygląda paskudnie.
Jednak zostaję przy oryginale :)
_________________ Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 7650 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> N73 -> N95 -> N95-2 ->N96 -> N97 -> N900
Model telefonu: Nokia N900, N9/N950
Wysłany: 19-01-2012, 12:42
Kto wie, może dlatego ten "problem" dalej występuje . Jak to mawiają "it's not a bug, it's a feature!" .
bledos
Model telefonu: przecież że n900 :]
Wysłany: 19-01-2012, 7:30
Mam co prawda poprzednią wersję jeszcze, ale mam pytanie: czy ktoś z Was zauważył, że gdy dzwoni budzik przyciski "Zatrzymaj" i Drzemka" są wyświetlane po losowych stronach? Raz "Drzemka" jest z lewej, raz z prawej strony... Trochę to przeszkadza, kiedy chcę zatrzymać, bo za 10 minut i tak mam ustawiony kolejny budzik. Przy wciśnięciu "Drzemki" dwa alarmy się lekko gryzą - wyłączam jeden, po chwili uruchamia się następny. Może i jestem śpiochem, ale lubię "jeszcze chwilkę" pospać ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum