Jestem nowym posiadaczem N900 i mam problem z nawigacją.
Wchodzę w menu w mapy i ładuje mi się mapa,ale gdzie jest opcja nawiguj??? wchodzę w obliczanie trasy,wybieram cel,oblicza trasę,pokazuje mi ją,ale gdzie kliknąć żeby mnie prowadziła,a nie tylko pokazywała na mapie trase??? Mam N900 pare dni prosto ze sklepu i jedyne co zrobiłem to upadate maemo. Czy muszę coś doinstalować żeby korzystać jak z normalnej navi?
W N95 8gb wgrałem garmina i TT i było git ,a tu zaczynam odczuwać kaszane bo jeszcz nic nie ma na ten tel hehe syg navi mi się niepodoba,więc zostaje tylko oryginał nokii ,ale coś żle chyba robie...
Wiek: 24 Dołączył: 16 Mar 2010 Posty: 58 Otrzymał 11 piw(a) Skąd: Olsztyn
Wysłany: 23-03-2010, 11:03
Te mapy nie maja trybu takiej nawigacji jak np. automapa, tt, garmin itp.
Najlepiej zainstaluj sobie Sygnic europe. Prawie identycznie dziala jak TT.
Pozdro
_________________ N900 powered by Linux ..... Nie piszcie mi na gg z prostymi pytaniami np. jak zainstalować jakiś program ponieważ po prostu nie chce mi się 10 razy dziennie tłumaczyć jak się instaluje sygic.
To się dziwie,bo w takim razie to syf jakich mało i szlak trafia na myśl że tel za cenę laptopa musi sie podpierać nawigacjami zewnętrznych producentów!!1 Coraz bardziej zaczynam żałować zakupu:)
zgrałem te mapy tym programem sciagło mi i nadal szuka tylko online.Co jeszcze trzeba zrobić? gdzies scieszke zmienic czy cos strasznie mi zalezy zeby ten GPS dzialal normalnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum