Witam.
1. Czy moge jakos podpisywac z poziomu telefonu tytul utworu, album, wykonawca itd. ewentualnie jakiego programu uzyc?
2. Czy wszystkie pliki video musza pojawiac sie w odtwarzaczu bo zrobil mi sie bajzel, da sie abym te pliki mogl włączać z folderow?
3. Dlaczego gdy przegladam internet ekran sam mi sie pojasnia i pociemnia, wy tez tak macie ?
Podkreśliłem rażący błąd. Następnym razem uważaj . Ponadto polskie znaki są mile widziane.
~arcean
Ostatnio zmieniony przez arcean 06-02-2012, 5:23 , w całości zmieniany 1 raz
Witam.
1. Czy moge jakos podpisywac z poziomu telefonu tytul utworu, album, wykonawca itd. ewentualnie jakiego programu uzyc?
2. Czy wszystkie pliki video musza pojawiac sie w odtwarzaczu bo zrobil mi sie bajzel, da sie abym te pliki mogl wlonczac z folderow?
3. Dlaczego gdy przegladam internet ekran sam mi sie pojasnia i pociemnia, wy tez tak macie ?
1. Spróbuj mussOrgSky
2. Zainteresuj się tracker-cfg
3. Też tak mamy i jest to normalne. Świadczy tylko o tym, że czujnik oświetlenia działa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum