A jakim kabelkiem podłączasz? Jaka wersja USB i czy nie ma drugiego gniazda? Oczywiście N900 może działać jako pendrive i telewizor u mnie (LG) widzi ją.
wabior1
Wysłany: 15-01-2012, 10:21
Mi telewizor samsung wykrywa telefon jako pamięć masową. Właśnie z telefonem, a nie z Pendrive'm byłem kupować telewizor.
A musi być, przez USB? jeśli nie i Samsung posiada Wifi i "ReadyShare" to można sobie na N900 zainstalować MiniDLNA z repo. Śmiga jak szalone, co prawda nie sprawdzałem z Full HD, ale zwykły film 700MB leci normalnie.
Niestety nie posiada TV. ogolnie sie nie da i to trzeba przyjąć.
oki thx
hazi
Wysłany: 18-01-2012, 6:21
zainstaluj sobie h-e-n przed podłaczeniem do telewizora włacz hen nic nie ustawiaj poprostu włacz. Tez mialem taki problem u siebie na samsungu ze nie widział telefonu
athame jak podłączysz do kompa w trybie pamięci masowej, to są dwie partycje. Jedna widoczna, druga ukryta.
To nie jest ukryta partycja, tylko uchwyt do urządzenia blokowego na którym znajduje się MyDocs z N900. Oczywiście tego nie można czytać, ale można podglądać zawartość hexedytorem. Wciąż to jednak będzie ta sama partycja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum