Witaj na maemo-forum.pl - Zarejestruj się u nas, to potrwa kilka sekund, a uzyskasz pełną funkcjonalność lub zaloguj się.

ZAPAMIĘTAJ HASŁO

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Falon
14-02-2010, 8:27
Podziekowania
Autor Wiadomość
rekin1977 

Piwa: 1/4
  Wysłany: 08-02-2010, 10:57    Podziekowania

Witam wszystkich . Nie wiedzialem gdzie o tym napisac wiec robie to tu. Wielkie podziekowania dla tworcow tego forum i dla wszystkich dzielacych sie wiedza o maemo.
Mam nadzieje ze forum szybko sie rozrosnie , osobiscie niemam wielkiej wiedzy o maemo ale postaram sie pomoc w rozwijaniu portalu .
pozdro dla wszystkich :)
Postaw piwo autorowi tego posta

Falon
Administrator

Model telefonu: N900
Piwa: 3/1
Wysłany: 08-02-2010, 11:11    

O dzięki. Temat naprawdę świeży ale sporo już jest na stronach angielskich. Sam prawie skończyłem tłumaczyć w wolnych chwilach spory test nokii N900 a jest potem w kolejce wiele kolejnych informacji do przekazania :)
No postaramy się powoli raczkować i czekać na to kiedy zaczną wychodzić gry, aplikacje w wersjach od razu do instalowania, gdyż na chwilę obecną jest możliwość praktycznie tylko kupowania aplikacji, instalowania w trybie online.
A na razie to koder od stylu dał za przeproszeniem "dupy", stylu nie dokończył i ma sporo niedoróbek, nawet używać przycisków edytora nie idzie. Na szczęście się już ktoś powinien tym zająć bo szkoda by było zmarnować fajny styl w klimacie maemo.
Pozdrawiam.

tlz 

Wysłany: 01-10-2010, 10:33    

Falon, z chęcią pomogę przy jakim kol wiek tłumaczeniu języka angielskiego.
Obecnie mieszkam na wyspach,więc myślę,że nie powinno być większych problemów....
Jak coś czekam na wiadomość...

edoedo2 

Wysłany: 26-10-2010, 1:54    

Na telefonach sie nie znam ale dzięki Wam zaczynam rozumieć troszkę N900. Więc dziękuję i odwdzięczyć się mogę w swoich w temacie zainteresowań. Więc drodzy moderatorzy PKP Intercity - kierownik pociągu oraz agent nieruchomości ABC II Kraków to moje zawody. Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu