lolek757
Wysłany: 03-12-2011, 10:27 problem nokia n900 PROSZE O POMOC
Witam. Mam taki problem a mianowicie jechałem na rowerze i wpadłem do małej rzeczki, miałem n900 w kieszeni i uderzyła w ziemie i się lekko zamoczyła. Na początku wszystko było ok, lecz po paru minutach przestał działac dotyk a potem padł ekran. Telefon oddałem do zaprzyjaźnionego serwisu i gościu stwierdził, że wystarczy wymienic ekran. Telefon odebrałem tydzień później i rzeczywiście działał. Zabrałem go do domu i zacząłem się nim bawic. Okazało się jednak, ze nie działa wifi, gps i gdy się wejdzie w ustawienia to się zwiesza a bateria mi trzymała może z pół dnia. Przez noc mi się rozładował i już się nie chce właczyc chociaz jak podepnę pod ładowarkę to świeci na zielono czyli bateria jest cała. Nie wiem co mam robic a w tym temacie jestem laikiem wiec proszę was o pomoc ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum