Wysłany: 01-02-2012, 11:14 problem :Pamięć niedostępna ,nie można zapisać zawartości.
Witam tak jak w temacie z nie nacka zaczął wyskakiwać mi taki błąd podczas gdy chcę robić zdjęcie lub nagrać film , również od tego momentu telefon przycina. nie był nigdy podkręcany ani nic mam tylko kilka drobnych programów nic poza tym pamięci wolnej 22gb. czy jest jakaś możliwość prócz re-flasha? a jeśli re-flash to czy da się go zrobić na win7 64-bit bo zazwyczaj instrukcje są do xp 32-bit- maemo_flasher-3.5_2.5.2.2. nie włącza sie na 64-bit (włącza i po 1s znika)proszę o poradę jak rozwiązać ten problem.pozdrawiam
Model telefonu: N900
Wiek: 29 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 631 Piwa: 103/27 Skąd: Ziemia Obiecana
Wysłany: 02-02-2012, 8:20
Poza tym reflash zawsze można bezproblemowo wykonać na jakiejś dystrybucji LiveCD linuxa. Na forum gdzieś sam tłumaczyłem solucję jak to zrobić, krok po kroku.
_________________ Nokia 3110 > Panasonic GD30 > Nokia 3330 > Nokia 6610i > Nokia 1600 > N70 > HTC TyTN II > N900
witam treść błędu podczas gdy chcę zrobić zdjęcie: :Pamięć niedostępna ,nie można zapisać zawartości. oraz gdy chcę zapisać coś w notatniku : błąd odzyskiwania pliku zapisanego automatycznie.nieraz gdy wpiszęnp *100(spr stanu konta) wyskakuje napis błąd połączenia na razie te błędy widnieją . z tego co wyczytałem na forum na win 7 64bit reflash jest bardziej skomplikowany więc najlepiej będzie udać się do kogoś kto ma xp 32bit i postępować według opisu na forum.(nigdy wcześniej nie robiłem tego więc nie chciałbym nic zepsuć)pozdr.
Model telefonu: N900
Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 576 Piwa: 33/10 Skąd: Z kernela
Wysłany: 02-02-2012, 4:12
idz do kolegi z vista/xp 32bity zainstaluj flashera ( to tylko kilka mb) przynieś ze sobą na pendriveie pliki do flashowania (żeby nie robić problemu ze ściąganiem) i postępuj wg zasad w poradniku. poradnik znajdziesz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum