Witam
mam zajebiscie wielki problem lub problemy zakupilem n900 na allegro i nie moge jej podlaczyc pod kompa bo nie widzi wogole w opcjach wybierania gdzie powino byc pc suite jest tylko wybor pam. masowej. ,webcamu , i pamieci aparat , jest jeszce port com ale wyskakuje blad vart 2
POMOCY !!!
pozatym nie mam z tego co sie moge domyslac naeamo , nie widzi mi dysku wogole pokazuje mi ze mam tylko 240 kb max i nie wiem co robic
a do tego jeszce jak w chodze menadzera plikow to gdy wejde do byle jakiego folderu z muzyka zdjeciami to wszedzie mi wyskakuje opcja kasuj
ale na zdjeciach wyglada naprawde dobrze, jedyne róznice to ze nia ma na klapce napisu nokia no i to miejsce pod klapką inaczej wyglada,
ale tak to pełna profeska ;)
Chciałbym by prawdziwa N900 była na 2 karty sim Bo ze zdjęć wygląda że ta podróba jest na 2 karty sim, tylko ciekawe czy działa to na 2 karty faktycznie
Hilarion wątpię czy odzyskasz kasę, szczególnie jak gościowi już wystawiłeś pozytywa.
Wg mnie już jest pozamiatane w tej sprawie
Model telefonu: N900
Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 526 Piwa: 31/10 Skąd: Z kernela
Wysłany: 01-09-2010, 3:10
Jej nie wiem jak się można na coś takiego nabrać hah xD
Dobra, w sumie to możesz odzyskać kasę. Masz 10 roboczych dni na zwrot kasy, jeśli zakupiłeś przez internet, a telefon nie spełnia Twoich oczekiwać. Wszystko chyba co kupisz z neta ma 10 dni na zwrot.
Jej nie wiem jak się można na coś takiego nabrać hah xD
Jeśli ktoś nie widział wcześ niej oryginalnego fona to nie ma co się dziwić.
Po za tym jest to jedna z lepszych podróbek. Na prawdę dobrze detale są zrobione :)
Jeśli jakiś fon oferuje 2 sloty na sim to w 99% jest to chińszczyzna (nieliczne fony markowych producentów oferują te rozwiązanie, natomiast w chińskich sprzętach jest to na porządku dziennym).
yaqb napisał/a:
Hilarion wątpię czy odzyskasz kasę, szczególnie jak gościowi już wystawiłeś pozytywa.
W sumie komentarz jest do transakcji. A prawo konsumenta określa że można zwrócić towar w stanie nienaruszonym bez podania przyczyn w ciągu iluś tam dni. Próbuj. Może się uda...
No niestety kupiłeś podróbę. I choć wyglada równie dobrze to na zdjęciach jednak sa róznice. Nie ma slotow na 2 karty SIM. No i ten akumulator. Jakiś taki duzy jest. O braku napisów Nokia na obudowie nie wpomnę: Zobacz jak wyglada oryginał:
http://www.nokia.pl/produkty/telefony/nokia-n900
No i ta cena. Jak by było po 1400-1500 zł to jezscze można to uznać za okazję, ale za 300 zł niestety to na 200% będzie podróba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum