Moja N900 działa bardzo dobrze 0 problemów, ale słuchawki niezbyt, wcześniej w jednej słuchawce było słychać dźwięk głośniej a mianowicie jak jest rozdzielenie z jednego kabla na dwie słuchawki to w tej krótszej jest głośniej.
Przyzwyczaiłem się do tego ale teraz jest dużo gorzej bo w jednej prawie nic nie słychać.
Jak za jakiś czas wysiądzie Ci ta gorzej grająca, to będziesz miał pewność, że jest uszkodzona Pobaw się kablem, tzn poruszaj nim, lekko ponaciągaj i sprawdzaj, czy zmienia się dźwięk, jego głośność, jakość...
masz te słuchawki co były w komplecie? bo mi też sie rozwaliły że w jednej jest głośniej... olałem to bo mam na bt już. swoją drogą gwarancja obejmuje słuchawki?
Na podstawie wieloletnich doswiadczen z Nokia, moge z pelna odpowiedzialnoscia stwierdzic, ze przy aktywnym uzytkowaniu telefonu, a szczegolnie noszeniu go w kieszeni, Nokiowskie sluchawki dokladnie w opisany przez Ciebie sposob umieraja i nic na to nie zaradzisz. Od 6 lat uzywam telefonow Nokia i przestalo mi dzialac w ten sposob z 10 par sluchawek. Bawienie sie kabelkiem na pewien czas pozwala funkcjonowac normalnie, ale przy drobnym ruchu kabelki znowu nie stykaja, dzwiek przerywa, mnie osobiscie doprowadzalo to do szalu. Zainwestowalem w pierwsze lepsze sluchawki Creative i od roku ciesze sie o wiele przyjemniejszym komfortem odsluchu i jakoscia. Jak jestes nadgorliwy, mozesz zaniesc sluchawki do elektryka, moze to da sie naprawic w 30 sek. Jak juz to zrobisz - czekam na relacje :)
Sluchawki Creativa tez po jakims czasie "umra", przynajmniej moje tak odlecialy. Mysle, ze problem ten dotyczy wlasnie osob, ktore nosza telefon w kieszeni, mi kabel przerywal sie zawsze przy jacku. Chyba najlepszym rozwiazaniem bylyby sluchawki bluetooth.
Witam, mam pytanie odnośnie słuchawek z mikrofonem, czy są jakieś które maja problemy z działaniem, po podłączeniu do N900?
Chciał bym kupić jakieś porządne słuchawki np.: Beyerdynamic, Monster czy Phonak Audeo, ale nie wiem jak jest z kompatybilnością i czy nie wywalę kasy w błoto, jak to jest z tymi słuchawkami?
dzięki za odpowiedź :), widzę poczucia humoru Ci nie brakuje :) i dobrze.
Słuchawki nokii rzeczywiście maja pilot do odbioru rozmowy i mikrofon, tyle ze kabel raczej nie wytrzymuje zbyt częstego użytkowania, dla tego szukam zamiennika który wytrzyma dłużej niż oryginał.
Co do wtyczki, to raczej jestem świadom tego, że innego typu może nie pasować :).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum