Witam mam problem z n 900 wyłączyłem ją i już nie można włączyć. gdy włączam zaswieci sie niebieska dioda na pare sekund i gasnie na wyswietlaczu tez ukazuje sie na ktotk czas napis Nokia i gasnie wszystko jestem za granica a gwarancja zostala w kraju czy jest jakis sposob na usuniecie tego problemu dziekuje z gory za pomoc
podczas ściągania aktualizacji i instalacji nie wolno nic robić a tymbardziej wyłaczać fona. wszystko dzieje sie automatycznie ,n900 sama sie restartuje i wszystko dostraja jeżeli przerwałeś aktualizacje to możliwe że coś sie spieprzyło i chyba soft od nowa trzeba wgrać... tak mi sie wydaje
Tak tylko ze VANILLA zeruje soft tzw. reset telefonu. ale gdy wy chcieliscie zaktualizowac fona do 3 wersji to oprocz VANILL'i potrzebujecie jeszcze soft wersji 3. pozdro
Tak tylko ze VANILLA zeruje soft tzw. reset telefonu. ale gdy wy chcieliscie zaktualizowac fona do 3 wersji to oprocz VANILL'i potrzebujecie jeszcze soft wersji 3. pozdro
dziękuje ZA NAPROWADZENIE !
ALE tROCHĘ NIE MAM POJĘCIA OD CZEGO ZACZĄĆ.
JAK PISĄŁEM JESTEM śWIERZY W tEMACIE N900
ZAWSZE UŻYWAŁEM sYMBIANA.
POZA TYM DOPIERO WCZORAJ ODKRYŁEM "wiersz poleceń"
I COŚ MI SIĘ UDAŁO ZROBIĆ
ALE fon NIE DZIAŁA.
TYLKO dioda.
był bym SZCZERZE WDZIĘCZNY ZA JAKĄŚ STRONĘ Z instruktarzem
"JAK KROWIE NA ROWIE"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum